22.03.2023-10:51 (Son Güncelleme:22.03.2023-17:55)


1

Bir süredir yaptığı yardımlarla, kurduğu AHBAP platformu ile gönüllere taht kuran Haluk Levent hakkında ortaya bomba bir iddia atıldı.



2

Deprem bölgesinde birlikte çalışan Uğur ve Levent, bölgeden videolar çekmiş ve yardım talebinde bulunmuştu. Her geçen gün popülerliklerini artıran ikili kısa bir sürede herkesin konuştuğu iki isim olmuştu.



3

Tam da bu sırada beklenmedik olaylar herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Ayrıca Oğuzhan Uğur ve Haluk Levent birbirlerine sosyal medyadan eskisi gibi etkileşim vermemeye başlamıştı. Peki, tüm bunların sebebi neydi?



4

İddialara göre, deprem bölgesinde yardıma koşuyor sanılan Haluk Levent aslında Adana'da partilemeye gitmiş! Oğuzhan Uğur'un yardım için Levent'i aradığı zaman aldığı cevap ise onu hayal kırıklığına uğratmış.



5

Söylenene göre Haluk Levent, kendisinden yardım bekleyenleri umursamadan Adana'da alkollü bir mekanda eğlenmeye gitti. Kendisini arayan Oğuzhan Uğur'u da partiye çağırdığı bunun üzerine Uğur'un sinirlenerek telefonu kapattığı da gelen bilgiler arasındaydı.



6

Bu iddianın doğrulunu kanıtlayan en büyük belgelerden birisi de kuşkusuz, yalan ihbarda bulunan Oğuzhan Uğur'un linç yediği dönemde Haluk Levent'in tamamen sessiz kalmasıydı.



7

İddialara göre Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur, parti meselesi yüzünden kavga etmiş ve ilişkilerini bitirmişti. Bu yüzden de Ne Haluk Levent, Oğzuhan'a ne de Oğuzhan, Haluk Levent'e destek vermişti.



8

Ayrıca bir diğer konu da ikilinin birbirini Instagram'da takipten çıkması oldu. Şimdilik sessizliğini koruyan bu iddia hakkında tarafların yorumu ne olacak merak konusu...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr