13.07.2022-11:20 (Son Güncelleme:13.07.2022-09:59)


1

Kocasıyla iş ortaklığı

Kocasıyla iş ortaklığı

Kozmetik markasında kocasıyla iş birliği yapan Selin Ciğerci, geçtiğimiz yıl boşandığında Gökhan Çıra ile iş ilişkisinin devam ettiğini belirtmişti.



2

Tekrar evlendi

Tekrar evlendi

Ünlü çift ayrılığa sadece 4 ay dayanabildi. Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti 16 Mayıs 2022’de ikinci kez nikah masasına oturdu.



3

Sürpriz gelişme

Sürpriz gelişme

Uzun bir süredir gözlerden uzak bir aşk hayatı yaşayan Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci çiftinde Kurban Bayramı tatilinde sürpriz bir gelişme yaşandı



4

Birbirlerini takipten çıkardılar

Birbirlerini takipten çıkardılar

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci çifti sosyal medyada birbirlerini takip etmeyi bıraktılar. Hatta birlikte olan fotoğraflarını kaldırdılar. İkilinin arasında iletişimin yetersiz olduğu iddia edildi.



5

Boşanma kararı

Boşanma kararı

Çiftin bu sürpriz hareketi tekrar boşanma kararı aldıkları iddialarını öne sürdü. Bu durum merak konusu olurken çiftten henüz bir açıklama gelmedi.



6

Selin Ciğerci kimdir?

Selin Ciğerci kimdir?

Selin Ciğerci, 4 Nisan 1984 yılında doğdu. Sosyal medya fenomeni, şarkıcı ve iş insanı olan Ciğerci, yaklaşık 5 yıldır pop müzik alanında çalışıyor.



7

Okan Ünsal

Okan Ünsal

Selin Ciğerci ‘Okan Ünsal’ takma ismini kullanarak Wipe Out adlı yarışma programının 4. sezonuna yarışmacı olarak katılmıştır.



8

Aşk hayatı

Aşk hayatı

Ciğerci, 28 Ekim 2019 yılında başarılı futbolcu Gökhan Çıra ile evlendi. Ciğerci bir transseksüeldir. 10 Eylül 2021 yılında boşanan Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci geçtiğimiz mayıs ayında ikinci kez evlendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr