28.07.2022-15:00 (Son Güncelleme:28.07.2022-13:48)


1

Herkese karşı gelerek evlenen ikili bir süre sonra ayrılmaya karar verdiklerini duyurmuştu.



2

Boşanmanın ardından hasretlerine daha fazla dayanamayan çift, 4 ay gibi kısa bir süre gözlerden uzak sade bir nikah ile tekrardan dünya evine girmişti.



3

Romantik fotoğraflarını sık sık sosyal medyada paylaşan Selin Ciğerci bir anda Gökhan Çıra ile olan fotoğraflarını silmişti.



4

Boşanacaklar mı iddialarının ardından çift sessizliğini bozmamış ve açıklama yapmamıştı ta ki bugüne kadar.



5

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Selin Ciğerci ilişkilerinin daha fazla devam etmeyeceğini söyledi.



6

Ciğerci paylaşımda; "Evlilik, eş olmak, aile kurmak... Hepsi en sevdiğim değerler. İki kez denedik. Olmadı. Lütfen iki tarafın da duygusal ruh haline yakışan bir saygıyla, açık aramaya, bizden bağımsız sebep bulmaya çalışmadan saygıyla bilelim ve geçelim. Adli tatil bitecek. Resmî işlemler eylülde son bulacak. Hayat devam ediyor. Edecek." dedi.



7

Gökhan Çıra ise "Biz büyük umutlarla ikinci kez denedik ama evlilik işini yine beceremedik. Birbirimizi kırmak, üzmek bizim en büyük korkumuz o yüzden gerektiğinde birbirimizi kırmaktansa birbirimizden vazgeçmeyi hep bildik. Selin Ciğerci ile bugün itibari ile boşanma kararı almış bulunmaktayız. inşallah ikimiz için de her şeyin hayırlısı olsun. Biz hayatımız boyunca her zaman birbirimizin destekçisi, arkadaşı olacağız. Bu hassas ve zor kararımıza sizlerin de hassasiyetle yaklaşmasını bekliyoruz" dedi.



8

İddialara göre çiftin boşanma sebebi yatak hayatlarının aktif olmaması! Söylentilere göre Selin Ciğerci Gökhan Çıra'nın bazı isteklerini yerine getirememiş.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr