İkinci kez anne olmaya hazırlanan Seda Bakan halk plajında! Güzel anne Seda Bakan'dan deniz görüntüleri

Güzel oyuncu Seda Bakan, ikinci kez anne olmak için geri sayıma başlarken bu günlerini Bakan Bodrum'da tatil yaparak geçiriliyor. Kameralara takılan Bakan, halk plajında ailesiyle birlikte halk plajında görüntülendi.

18.07.2022-12:51 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-12:51)

2014 yılında Ali Erel ile nikah kıyan Seda Bakan, 2019 yılında kızı Leyla'yı kucağına alırken şimdilerde ise tekrar annem olmak için gün sayıyor. Tekrar kız bebek annesi olacak Seda Bakan, önceki gün halk plajında ailesiyle beraber keyifli zaman geçirdi. 

Seda Bakan, halk plajında 

Seda Bakan, kızı Leyla ile kumda oyun oynadı. Devamında Leyla, uçak şeklinde şişme bebek botuna binerek keyifli anlar yaşadı. 

Seda Bakan, halk plajında

''Uçuyorum'' 

Leyla'nın keyifli anları zamanında babası Ali Erel ile botun ipini kedine doğru çekerek kızını eğlendirmekteydi. Leyla ise iki kolunu açarak ''Uçuyorum'' diye bağırdı. Seda Bakan ise denize girse de yüzmeyi tercih etmedi yalnızca denizin ortasına gelerek baba kızın oyunlarına izleyici oldu. 

Seda Bakan, halk plajında

''İkinci annelik en zor kararımdı''

Seda Bakan, ikinci kez anne olacağına dair şu açıklamada bulundu: "Planlı bir hamilelik oldu. Ya Leyla’dan sonra kariyerime tüm hızıyla devam edecektim ya da ikinci kez anne olup, kariyerime öyle odaklanacaktım. Zor bir karar oldu benim için. Yaşım artık 20’lerde olmadığı için ikinci kez anne olup, kariyerime daha sonra hız vermeyi tercih ettim." ifadelerini kullandı. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal