İki Yastıkla Yatarsanız Ne Olur?

Sağlıklı ve genç bir cilde sahip olmak isteyip bunun için yeterli zamanı bulamayanlar bu öneriler sizin için! Yatarken yastığınızın altına bir yastık daha koyarsanız ne olur? Sağlıklı bir beden ve cilt için yapmanız gerekenleri sizler için derledik.

09.05.2019-13:17 - (Son Güncelleme: 09.05.2019-13:01)

Siz de kendinize ve cildinize yeterli zamanı ayıramayıp yine de genç ve dinç kalmak isteyenlerdenseniz bazı önerilere kulak açmanız gerekecek. İşte tüm yaşamınıza uyarlamanız gereken tavsiyeler.

ÜŞENGEÇLERE CİLT BAKIM ÖNERİLERİ

İlk olarak özen göstermeniz gereken şey makyaj öncesi cildinizi güneşten korumak ve nemlendirmek olmalıdır. Bunun içinde güneş kremi sürmeye dikkat edin. Sadece yazın değil kışın da güneş kremini sürmeyi ihmal etmeyin. 

NANELİ PEELİNGLER KULLANABİLİRSİNİZ 

Makyaj temizlemek zorunuza gidiyorsa kısa süre içerisinde cildi temizleyen naneli peelingler uygulayabilirsiniz. Bunları haftada 2 kere yapabilirsiniz. Bu sayede hem cildiniz temizlenecek hem de parlaklık kazanacaktır. 

YASTIĞINIZIN ALTINA BİR YASTIK DAHA KOYUN

Yorgun ve şişmiş gözlerle uyananlardansanız yapmanız gereken tek şey, gece yatmadan yastığınızın altına bir tane daha yastık koyarak başınızı yükseltmek olacaktır. Hafif şişlik olan gözlerinizi ise buzdolabında soğuttuğunuz bir kaşığın tersini sürerek geçirebilir ya da yatıştırıcı kremler uygulayabilirsiniz.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal