13.08.2020-17:43 (Son Güncelleme:06.05.2024-19:08)


1

Kadınlar renkli giyinmeyi sever. Mevsim farklılıkları buna engel olamaz. Kışın nasıl renkli bir bluz giyinebilirsiniz yazın da sıcak bir renk tercih edebilirsiniz. Önemli olan kendinizi nasıl hissettiğiniz ve mutlu olmanızdır. Sizin için gözü hitap eden ve kıyafet seçiminizi oldukça kolaylaştıracaktır.



2

Mavi-Kırmızı

Mavi-Kırmızı

Aynı doygunluk düzeyindeyse tüm renkler birleştirilebilir. Örneğin, parlak kırmızı ve parlak mavi birlikte mükemmel görünür.



3

Mavi-Yeşil

Mavi-Yeşil

Aynı sıcaklıktaki renkler birbirleriyle uyumludur. Örneğin, mavi ve yeşilin sıcak tonları veya aynı renklerin daha soğuk tonları birlikte iyi görünür.



4

Sarı-Mavi

Sarı-Mavi

Sarı ve parlak mavi kombinasyonu sert bir görünüm yaratır, ancak pastel tonları birleştirmeye çalışırsanız daha yumuşak bir uyum yakalarsınız. Koyu mavi ve koyu sarı tonları da birlikte iyi görünür.



5

Sarı-Mor

Sarı-Mor

Çok az insan mor ve sarı renklerini aynı kombinde giymeye cesaret ediyor. Belki de bunun nedeni bu renkleri taşıyan kıyafetlerin her zaman dikkat çekmesidir!



6

Yeşil-Mor

Yeşil-Mor

Yeşil ve mor hem sessiz ve karanlık tonlarda hem de açık ve pastel tonlarda uyumludur. Renklerin benzer doygunluk olması halinde bu iki rengi kullanacağınız her kombinasyon da güzel görünür.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr