İki Kardeşi Nehir Kenarına Terk Edip Kaçtılar!

ABD’ de Rio Grande Nehri kenarında terk edilmiş halde iki çocuk bulundu. Çocukların yanında bulunan bir kâğıtta yazılan notta ise kardeş oldukları belirtiliyor.

18.09.2021-11:04 - (Son Güncelleme: 18.09.2021-11:04) İki Kardeşi Nehir Kenarına Terk Edip Kaçtılar!

Yürek yakan olay ABD’de yaşandı. ABD’ de Rio Grande Nehri kenarında terk edilmiş halde iki çocuk bulundu. Çocukların yanında bulunan bir kâğıtta yazılan notta ise kardeş oldukları belirtiliyor.

2 KARDEŞİ NEHİR KENARINA TERK EDİP BİRDE NOT BIRAKMIŞLAR

ABD’ de sınır devriyesi ekipleri Rio Grande Nehri kenarında terk edilmiş 2 çocuk buldular. Çocukların ikisi de çok küçüktü. Çocuklardan biri yeni yürümeye başlayan bir bebek diğeri ise henüz pusette olan bir bebekti. Yetkililer tarafından bulunan çocukların ne zamandır orada bulundukları ise bilinmiyor. ABD'de Rio Grande Nehri'nde devriye gezen askerlerin bulduğu terk edilmiş çocukların yanında bir de not bulundu. Çocukların yanına bırakılan notta ise ‘Honduraslı kardeşler’ yazıyordu. 

TERK EDİLEN ÇOCUKLARIN BİR 2 YAŞINDA DİĞERİ İSE HENÜZ 3 AYLIK

ABD Gümrük ve Sınır Koruma askerleri yaptıkları açıklamada ‘Çocukları fark etmemiz tamamen tesadüf oldu. Çalıların arasında renkli bir şeyler görmemiz üzerine bu alana yaklaştık. Yakınlarına geldiğimizde ise 2 yaşlarında bir çocuk ve pusette yer alan 3 aylık bir bebekle karşılaştık ’ dediler. Bulunan çocuklar Teksas, Uvalde'deki bir Sınır Devriye karakoluna götürüldü. çocukların yanında bir de not bulundu. Çocukların yanına bırakılan notta ise ‘Honduraslı kardeşler’ yazıyordu. 

TERK EDİLEN ÇOCUKLARIN OLDUĞUNU BİLMEK YÜREK PARÇALAYICI VE SİNİR BOZUCU 

Çocukların götürüldüğü polis merkezinden yapılan açıklamada ise ‘Pişmanlık duyulmadan, endişe duymadan terk edilen bu çocukların olduğunu bilmek yürek parçalayıcı ve sinir bozucu’ ifadelerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal