İki efsane milyonları şaşırttı: Ronaldo ve Messi’den ortak paylaşım

Dünya futbolunun iki süper yıldızı Cristiano Ronaldo ile Lionel Messi, 2022 Dünya Kupası öncesinde sosyal medya hesaplarından ortak bir gönderi paylaştı. İki efsanenin paylaştığı fotoğraf milyonlarca beğeni aldı. İşte detaylar...

20.11.2022-09:34 - (Son Güncelleme: 20.11.2022-09:34) İki efsane milyonları şaşırttı: Ronaldo ve Messi’den ortak paylaşım

Futbolun gelmiş geçmiş en iyi iki futbolcusu olarak gösterilen Cristiano Ronaldo ile Lionel Messi’den ortak bir paylaşım geldi. Medya tarafından sürekli rekabete sokulmak istenen fakat aralarında dostane bir ilişki bulunan iki süper yıldız, Dünya Kupası’nın başlamasına 1 gün kala sosyal medya hesaplarından ortak bir gönderi paylaştı.

Ronaldo ve Messi’den ortak paylaşım

Bir markanın reklamı için fotoğraf çekilen ikili, ilk kez beraber oldukları o fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaştı. Milyonların gündemine giren fotoğraf beğeni yağmuruna tutuldu.

Ronaldo Messi Ortak Paylaşım

Son bir dans için Katar’da olacaklar

Fotoğraflarıyla sosyal medyaya damga vuran Cristiano Ronaldo ile Lionel Messi, kariyerlerinin son Dünya Kupası için Katar’a gitti. İki yıldız kazanamadıkları tek kupa olan Dünya Kupası için takımlarıyla beraber organizasyonda mücadele edecek.

Öte yandan 2022 FIFA Dünya Kupası, bugün oynanacak Katar Ekvador maçıyla beraber başlıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal