05.12.2019-09:14 (Son Güncelleme:19.05.2024-04:36)


1

Eşi oto hırsızlığından geçtiğimiz haftalarda gözaltına alınan 2 aylık hamile ünlü sunucu ve oyuncu İpek Tanrıyar, Instagram'dan yaptığı elinde kadeh olan fotoğrafa düştüğü "Ağaç yaşken eğilir" notuyla takipçileri ile paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları hamile olan Tanrıyar'ın paylaşımına tepki gösterdi.



2

Bir magazin programının canlı yayınına telefonla bağlanıp hamile olduğunu paylaşan İpek Tanrıyar, Instagram hebasından yaptığı son paylaşım ile tepkileri üzerine çekti.



3

İpek Tanryar hamile olduğunu "6 haftalık hamileyim. Murat'la ben. Biz biraz plan program yapıp ilerlemeyi düşünüyorduk. Her şey tesadüfi gelişti.



4

Ben geçtiğimiz hafta tiyatro oyununa girmeden önce arkadaşlarımla konuşurken onlara 'Geciktim' dedim onlarda 'Hemen test yap' dediler. Test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim." sözleri ile duyurmuştu.



5

Eşi oto hırsızlığı şüphesi ile gözaltına alınan ünlü sunucu ve oyuncu İpek Tanrıyar, geçtiğimiz akşam kadehten içerken çektiği bir fotoğrafı takipçileri ile paylaştı.



6

Yaklaşık bir önce hamile olduğunu tüm Türkiye'ye duyuran ünlü isim İpek Tanrıyar, geçtiğimiz akşam sosyal medya hesabından elindeki kadeh ile bir paylaşımda bulundu.



7

İpek Tanrıyar'ın paylaştığı fotoğrafa "Ağaç yaşken eğilir baby" notunu düşmesi ise sosyal medyada tepkiyle karşılandı.



8

İşte İpek Tanrıyar'ın çok tepki çeken elinde kadehle verdiği o poz...



9

Sosyal medya kullanıcıları 'Allah ıslah etsin', 'Marifet sanki bu ünlülere artık pes' ve 'İçindeki meyve suyu bile olsa 2 aylık bebeği buna alet etmesi çok insafsız' gibi yorumlarda bulundu.



10

Ünlü oyuncu ve sunucu İpek Tanrıyar, sosyal medyada kendisine gelen büyük tepkilerin ardından herhangi bir açıklamada bulunmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr