Iğdır'da Korkutan Deprem!

Iğdır'da 4.4 büyüklüğünde şiddetli bir deprem meydana geldi. Söz konusu depremin çevre illerden hissedildiği kaydedildi.

12.08.2020-08:24 - (Son Güncelleme: 12.08.2020-08:41) Iğdır'da Korkutan Deprem!

Merkez üssü Iğdır ile Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi arasında kalan kısım olan Karagüney köyünde etkili olan deprem Iğdır'ın haricinde çevre illerde de kendini gösterdi.

Iğdır'da deprem paniğiyle kendini dışarı atan vatandaşlar, artçı deprem tehlikesine karşı tedbirsiz kalmadı. Bazı vatandaşlar araçların içinde, sokaklarda ve kaldırımlarda uyudu.

Bölge ikamet eden kişilerden Eren Karagöz, deprem esnasında uykuda olduğunu belirterek, ''Rüyamda sallanıyordum, abim beni uyandırdı, 'kalk deprem oluyor' dedi. Şaşırdık, aşağı inerek sokağa çıktık.'' diye konuştu.

Bölge sakinlerinden Metin Şıktaş da ''Uyuyordum, bir anda sallantıya uyandım. Çok korkunç bir sarsıntı geçirdik. Eşimi kaldırdım, hemen apar topar aşağıya indim, şimdi sokaktayız.'' açıklamasını yaptı.

Harun Cengiz ise ''Bir gürültü duydum, evdeki malzemelerin salladığını görünce deprem olduğunu anladım, panik yapmadan çocuklara birlikte sokağa indik.'' diye konuştu.

DOĞUBEYAZITTA HİSSEDİLEN PANİK
Çevre il ve ilçelerden de hissedilen deprem nedeniyle Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde de vatandaşlar sokağa fırladı.

Bazı vatandaşlar araçlarda ve caddelerde bekledi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal