İETT otobüsünde cinsel ilişkiye giren şoför kimdir? Ceza aldı mı? İşte o görüntüler...

Son dakika haberi olarak yayınlanan mide bulandırıcı olay İstanbul Şişli'de meydana geldi. İETT otobüsünün içinde cinsel ilişkiye giren çift yoldan geçen E.A cep telefonu ile bu anları kayıt altına aldı. 50 - 58 yaşındaki çiftin yaptıkları yok artık dedirtti. İfadesi alınan şoför A.Ş'nin dedikleri ise şaşırttı. İşte, İETT otobüsü içerisinde yaşanan cinsel işiki detayları...

27.07.2022-11:48 - (Son Güncelleme: 27.07.2022-11:55) İETT otobüsünde cinsel ilişkiye giren şoför kimdir? Ceza aldı mı? İşte o görüntüler...

7 Haziran saat 00.48 saatlerinde meydana gelen iğrenç olay gündeme damgasını vurdu. Yay Meydanı Caddesi'nde yürüyen E.A., bir çiftin yolda duran belediye otobüsü içerisinde ilişkiye girdiğini gördü ve cep telefonuna görüntüleri kaydederek polise şikayette bulundu. Olay üzerine Şişli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından otobüsün hareket ettiği anda durduruldu. Otobüs içerisinde şoför A.Ş yer alırken kadının olmadığı götürüldü. İhbarı yapan kişi ise her şeyi polis ekiplerine anlatarak görüntüleri gösterdi. 

Belediye otobüsünde cinsel ilişki

İstanbul'da meydana gelen cinsel ilişki olayı sonrasında İETT şoförü A.Ş göz altına alınırken verdiği ifadesinde ise mesai saatleri dışında eski sevgilisi 58 yaşındaki N.G'nin yanına geldiğini ve cinsel ilişkiye girmek istediğini söyleyerek pişmanlığını dile getirdi. 

İETT otobüsünde cinsel ilişkiye giren şoför kimdir?

Sosyal medyada gündem olan skandal görüntüler sonrasında birçok kişi, İETT otobüsünde cinsel ilişkiye giren adamın kim olduğunu merak etmeye başladı. Şoförün ismi A.Ş olarak servis edildi. Uzun yıllardır İETT bünyesinde çalıştığı belirtilen A.Ş'nin 55 yaşında olduğu öğrenildi. 

Belediye otobüsünde cinsel ilişki

Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanacak

Sokak ortasında yer alan otobüsün içerisinde cinsel ilişkiye giren ve görüntüleri bulunan çift için savcılıktan karar geldi. Umuma açık yerde cinsel ilişkiye girilmesinden kaynaklı olarak ''Hayasızca hareketlerde bulunma'' suçundan kaynaklı olarak şoför Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanacağı açıklandı. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal