İETT Gece Seferlerine Tekrar Başlıyor

Bu gece itibariyle hizmet vermeye başlayacak 9 İETT hattındaki seferler, metrobüsle birleşecek.

15.06.2020-14:52 - (Son Güncelleme: 15.06.2020-14:31) İETT Gece Seferlerine Tekrar Başlıyor

Bu gece itibariyle hizmet vermeye başlayacak 9 İETT hattındaki seferler, metrobüsle birleşecek.

İETT, salgın sebebiyle duran gece otobüs seferlerine bu gece itibariyle tekrar başlayacak.

İETT'den gelen yazılı açıklamada, coronavirüs salgını önlemleri kapsamında, 17 Nisan tarihinde gece gidişlerine durdurulduğu anımsatıldı.

Normalleşme dönemine girilmesiyle beraber, tekrar hizmet sunmaya başlayacak 9 İETT yolundaki seferlerin, sabaha dek süreceğinin altı çizilen açıklamada, "Metrobüsle de entegre çalışacak gece seferleri , pazartesiyi salıya bağlayan bu gece itibarıyla başlıyor." denildi.

Açıklamada, İETT’nin, E-10 Sabiha Gökçen H.-Kurtköy-Kadıköy, 15F Beykoz-Kadıköy, 19S Yenidoğan-Sarıgazi-Kadıköy, 130A Deniz Harp Okulu-Kadıköy, 17 Pendik-Kadıköy,  11ÜS Sultanbeyli-Üsküdar,  40 Rumeli Feneri-Garipçe-Taksim, E-3 Sabiha Gökçen-4. Levent Metro seferlerinin, 25G Sarıyer-Hacıosman-Mecidiyeköy-Taksim-Yenikapı haftanın yedi günü sabaha dek hizmet sunacağı aktarıldı.

İlk aşamada, E-10 Sabiha Gökçen-Kurtköy-Kadıköy hattında iki araç, öteki hatlarda da birer aracın sefer gerçekleştireceğine dikkat çekilen açıklamada, metrobüs hatlarının da her gün 05.00'e dek, 10 dakikada bir sefer gerçekleştirecek şekilde çalışmayı sürdüreceği belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal