02.02.2024-17:09 (Son Güncelleme:02.02.2024-17:09)


1

Uzun süre aşk yaşayan ve 2021 yılında görkemli bir düğünle dünya evine giren İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, 22 Ocak'ta dünyaya gelmişti. Sonrasında İbrahim Tatlıses torunları hakkında üzücü bir haber vermişti.



2

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli ikiz bebeklerine kavuşmanın mutluluğunu henüz yeni yeni yaşarken, çiftten üzücü bir haber gelmişti. Uzun süre aşk yaşayan ve 2021 yılında görkemli bir düğünle dünya evine giren İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, 22 Ocak'ta dünyaya gelmişti.



3

İkizlerden biri İdo Tatlıses'in babası İbrahim Tatlıses'in, diğeri ise Yasemin Şefkatli'nin babası Sinan Şefkatli'nin adını alınca, bebeklerden birinin ismi İbrahim Ayel, diğerininki ise Sinan Emir olmuştu. Tatlıses ailesi bebeklerin sevincini yaşarken herkesi üzen bir haber geldi. İbrahim Tatlıses acı haberi paylaştığı bir tweetle duyurmuştu.



4

Yeniden torun sahibi olan İbrahim Tatlıses, ikizlerin kendisine benzediklerini söyleyip mutluluğunu takipçileri ile paylaşmıştı. Ancak ikiz bebeklerden birinin kalbinde sorun olduğu haberi herkesi endişelendirmişti.



5

İbrahim Tatlıses üzen haberi sosyal medya hesabından paylaşarak sevenlerinden dua istemiş kalbinde sorun olan minik Tatlıses ameliyat olmuştu.



6

Yasemin Şefkatli son paylaşımını "Tünaydın. Emirikoy'la Ayel'i bekliyoruz. Siz napıyorsunuz?" notuyla yaptı. Takipçilerinden Yasemin Şefkatli'ye yorum yağdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr