İçişleri Bakanlığı Uyarmaya Devam Ediyor: Dolandırıcılara İtibar Etmeyiniz

İçişleri Bakanlığı, sabah bütün telefon operatörlerine mesaj yolladı. Günden güne artan telefon dolandırıcılarına karşı uyarıda bulundu.

29.06.2021-13:09 - (Son Güncelleme: 29.06.2021-13:09) İçişleri Bakanlığı Uyarmaya Devam Ediyor: Dolandırıcılara İtibar Etmeyiniz

Türkiye'de günden güne artmakta olan telefon dolandırıcılığının önüne bir türlü geçilemiyor. İnsanlar polis, jandarma, Bakanlıklar tarafından sürekli uyarılmalarına rağmen yine bu tuzağa düşüyorlar.

Dolandırıcılık yöntemleri arasında en yaygın olanı ise savcı/polis numarası...

Türkiye'de hemen hemen her gün güvenlik güçleri tarafınca gerçekleşmiş olan ''FETÖ, DEAŞ, PKK'' operasyonlarını da fırsat bilen dolandırıcılar, geliştirmiş oldukları taktiklerle pek çok vatandaşı kandırarak, haksız kazanç elde etmeye amaçlıyorlar.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI UYARMAYA DEVAM EDİYOR

Bu durumu fırsat bilen dolandırıcılara karşı vatandaşlara ara ara kısa mesajlarla uyaran İçişleri Bakanlığı, bu sabah yine hatırlatmak amacıyla bütün operatörlere mesaj attı. 

İçişleri Bakanlığı tarafından atılan mesajda şu ifadeler yer aldı: ''Sizi polis veya savcıyım diyerek arayıp hesap bilgilerinizi isteyen dolandırıcılara itibar etmeyiniz. Çünkü devlet para ve hesap numarası istemez.'' ifadelerini kullanarak tüm vatandaşlara mesaj yolladı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal