İçişleri Bakanlığı Duyurdu: Diyarbakır'da Eren Kış-19 Operasyonu Başlatıldı!

İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır’da 'Eren Kış-19 Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Selçuk Acar Operasyonu' başlatıldı. Operasyonda jandarma komando, jandarma özel harekat ve güvenlik korucularından oluşan 310 personel görev alıyor.

03.02.2022-15:27 - (Son Güncelleme: 03.02.2022-15:40) İçişleri Bakanlığı Duyurdu: Diyarbakır'da Eren Kış-19 Operasyonu Başlatıldı!

PKK terör örgütünü kökünden ülkenin gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı bilinen teröristleri etkisiz hale getirmek sebebiyle Diyarbakır'da 'Eren Kış-19 Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Selçuk Acar Operasyonu' başlatıldığı açıklandı.


BARINDIKLARI YERLERİ ETKİSİZ HALE GETİRMEK İSTİYORUZ

Son dakika açıklamasında bulunan İçişleri Bakanlığı: PKK terör örgütünü kökünden ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla, Diyarbakır İlinde 'Eren Kış-19 (Diyarbakır -Kendal) Jandarma Astsubay Üstçavuş Selçuk Acar Operasyonu' başlatıldığı açıklandı.

Operasyonda Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan (310) personel (20) operasyonel tim görev alıyor.

İNANÇLI VE KARARLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren kış operasyonları, halkımızın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarı ile devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal