İçişleri Bakanı Soylu, Kırgızistan Bakanı Kazakbayev İle Görüştü

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Kırgızistan Dışişleri Bakanı Ruslan Kazakbayev görüşme gerçekleştirdi. Diğer yandan TBM Başkanı Mustafa Şentop, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov ile Meclis'te görüştü.

10.06.2021-18:32 - (Son Güncelleme: 10.06.2021-18:36) İçişleri Bakanı Soylu, Kırgızistan Bakanı Kazakbayev İle Görüştü

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Kırgızistan Dışişleri Bakanı Ruslan Kazakbayev görüşme meydana geldi. Bakan Soylu tarafından karşılanan Kazakbayev, tören mangasını selamladıktan sonra bakanlık şeref defterini imzaladı. 

Bakan Soylu ve Kazakbayev'in ardından görüştüğü buluşmada, Göç İdaresi Genel Müdürü Savaş Ünlü, İçişleri Bakanlığı Genel Sekreteri Ömer Toraman, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Sezer Işıktaş ile Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanı Mahmut Çorumlu da hazır şekildeydi.

BAŞKAN ŞENTOP, KIRGIZİSTAN CUMHURBAŞKANI CAPAROV İLE GÖRÜŞTÜ 

Diğer yandan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov ile Meclis'te görüştü. Şentop, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 'Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sayın Sadır Caparov'u ve beraberindeki heyeti Gazi Meclisimizde ağırladık. Türkiye-Kırgızistan ilişkilerini daha ileri seviyeye taşımak hususunda verimli istişarelerde bulunduk’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal