İçimizdeki Ateş dizisi ne zaman başlıyor? ATV İçimizdeki Ateş dizisi yayın tarihi belli oldu

ATV ekranlarında başlayacak olan yaz dizilerinden İçinizdeki Ateş dizisinin ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Diziseverler tarafından İçimizdeki Ateş dizinin oyuncuları ve başlama tarihi araştırılmaya başlandı. Peki İçimizdeki Ateş dizisi ne zaman yayınlanacak? detaylar haberimizde yer almaktadır.

16.06.2022-09:19 - (Son Güncelleme: 16.06.2022-09:19) İçimizdeki Ateş dizisi ne zaman başlıyor? ATV İçimizdeki Ateş dizisi yayın tarihi belli oldu

Yaz sezonunun gelmesiyle yaz dizileri de ekranlardaki yerini almaya başladı. ATV ekranlarında da başlayacak olan yaz dizilerinden birisi olan İçimizdeki Ateş dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Daha başlamadan dikkatleri üzerine toplamayı başaran İçimizdeki Ateş dizisinin oyuncu kadrosu araştırılmaya başlandı. Yapımcılığını Fabrika Yapım tarafından yapılan İçimizdeki Ateş dizisinin yönetmeni ise Murat Onbul'dur. 

İçimizdeki Ateş dizisi ne zaman başlayacak, yayın tarihi nedir? 

ATV ekranlarında seyirci ile buluşacak olan İçimizdeki Ateş dizisi 23 Haziran Perşembe günü saat 20:00'da başlayacak. Daha başlamadan dikkatleri üzerine toplayan İçimizdeki Sen dizisinin hayranları dizinin yayınlanmayan başlayacağı günü iple çekmeye başladı. 

İçimizdeki Ateş dizisi ne zaman başlayacak

İçimizdeki Ateş dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

-Burak Sevinç 

-Ceren Benderlioglu 

-İpek Filiz Yazıcı 

-Atakan Hoşgören

-Gizem Arıkan 

-Demirhan Demircioğlu 

Elif Çolak
elifcolak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal