İbrahim Tatlıses'in sol eli tutmuyor mu, eli felç mi? İbo'dan üzen açıklama!

Sevilen sanatçılardan olan İbrahim Tatlıses, yaşadığı sağlık sorunlarının ardından uzun yıllar sonra tekrar ekranlara ve sahneye geri döndü. Aile sorunlarıyla gündeme gelen Tatlıses, İsrail'de konser verdi. Konser esnasında içini döken İmparator, sol eli hakkında açıklamalarda bulundu.

29.06.2022-17:54 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-17:54) İbrahim Tatlıses'in sol eli tutmuyor mu, eli felç mi? İbo'dan üzen açıklama!

İlk evliliği Adalet Sara'dan olan Ahmet Tatlıses'in hakkında açıklamalarda bulunan İbrahim Tatlıses, vurulduğumda Ahmet şirketin kasasını boşalttı söylemleri gündem damgasını vurdu. Aile sorunları devam eden Tatlıses'in oğlu ile görüşmediği de bilinmektedir. İsrail'de sevenleriyle buluşan İmparator, binlerce kişinin önünde sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu. İbrahim Tatlıses'ten üzen açıklamalar haberimizde..

''Dualarınızla ayaktayım''

Sahne alan İbrahim Tatlıses sevenleriyle buluştu. Tatlıses, sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamada ''Sol elim tutmuyor ama dilim konuşuyor. Sizin dualarınızla ayaktayım." ifadelerini kullandı. Hayranları tarafından İbo tezahüratları dillerden düşmezken İbrahim Tatlıses'in sağlık açıklaması sevenlerini üzdü. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal