19.03.2024-10:34 (Son Güncelleme:19.03.2024-11:15)


1

İdo Tatlıses ile 2021 senesinde nikah masasına oturan Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz ay dünyaya gelen bebekleriyle sık sık paylaşım yapıyor. Şefkatli, takipçilerine verdiği sözü tuttu ve ikiz oğullarının odalarını gezerek sosyal medya hesabından o anları paylaştı.



2

İbrahim Tatlıses'in küçük oğlu İdo Tatlıses ve eşi Yasemin Şefkatli ikiz bebekleri ve sosyal medyada yaptıkları aşk paylaşımlarıyla sıkça gündeme geliyor.



3

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, 2021 yılında dünyaevine girmişti. Çift evliliklerinin 3. yılında ikiz bebeklerini kucaklarına almışlardı.



4

İlk kez anne-baba olma heyecanı yaşayan genç çift, sık sık sosyal medya hesaplarından bebekleriyle paylaşımlar yapıyor. Şefkatli, geçtiğimiz günlerde ikizleri İbrahim Ayel ve Sinan Emir'in odalarını göstereceğine dair takipçilerine söz vermişti.



5

Şefkatli, sözünü tuttu. Çocuklarının odalarını gezerek videoya alan Yasemin Şefkatli, ilk kez odayı sosyal medya hesabından paylaştı.



6

Önce odanın ilk halini paylaşan Şefkatli, sonra da odanın son halini paylaştı. Ünlü ismin paylaşımı kısa sürede çok konuşulanlar arasına girdi.



7

İkizleri için fazlalıklardan uzak, epey ferah ve sade bir oda dizayn eden Şefkatli, ufaklıkların ayaklanınca oynayacağı oyun alanlarını da ihmal etmemiş.



8

Ünlü ismin paylaşımına hayranlarından da yorum gecikmedi. Takipçileri odayla ilgili, "Bizim evin toplam metrekaresi odadan daha küçük sanırım", "Bayıldım çok güzel", "Muhteşem olmuş" gibi yorumlar yaptı.



9

Kendisine yapılan 'Neden dolap koymadın?'" yorumlarına da cevap veren Şefkatli odanın içinde bulunan giyinme odasından bahsederek: "Dolap niye koymadın diye çok mesaj aldım odanın içinde ufak bir giyinme odası ve banyo var. Tekrar bir daha dolapla doldurmak istemedim. Aynı odayı paylaşacakları için bolca boşluk bıraktım ki oyun alanı yapabilelim." ifadelerini kaydetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr