28.12.2023-11:51 (Son Güncelleme:28.12.2023-16:12)


1

İsmini İbrahim Tatlıses ile yaptığı evlilikle duyuran Ayşegül Yıldız, katıldığı programda özel hayatından ve aşk hayatından bahsetti. Tatlıses ile boşandıktan sonra hayatına kimseyi almadığını söyleyen Yıldız, "Benimle olmak yürek ister!" dedi.



2

Tatlıses ile boşandıktan sonra hiç küsmediklerini arkadaş kaldıklarını söyleyen Ayşegül Yıldız, "Biz boşandıktan sonra da görüşmeye devam ettik, küslük olmadı."



3

"İbrahim Tatlıses'in ilişkileri beni ilgilendirmiyor. Onun hep mutlu olmasını isterim. Kızım babasının başka bir kadınla ilişkisi olduğunu duyunca sinirlendi ama bu durumun ne kadar normal olduğunu ona anlattım"



4

Sunucunun "Mutluluk için ikinci bir şansın olabilecek mi? İbrahim Tatlıses karşısına geçip seninle birlikte olmak yürek ister" demesi üzerine konuşan Yıldız, "Yürek lazım, yüreksiz insanla da benim işim olmaz." dedi.



5

"İbrahim Tatlıses gibi kudretli bir adamdan sonra gidip de mırın kırın eden biriyle beraber olamam. Sessiz dururum ama ben de güçlü bir karakterimdir."



6

"Kızım babaya çok düşkün. Anneler ne yaparsa yapsın kız çocukları babaya çok düşkün oluyorlar. Elif Ada’ya da sürekli anlatıyorum. 'Babanın hayatında biri olabilir o mutlu olursa sen de olursun' diyorum. İbrahim Bey ile aramızda nafaka sorunu yok. Üstünden çok zaman geçti, böyle şeyleri de konuşmak hoş olmaz."



7

Tatlıses ile 16 yaşında Bodrum'da tanıştığını, 19 yaşında ilişkilerinin başladığını belirten Yıldız, "Çok küçük yaşta babamı kaybettim, belki de babama bu kadar düşkün olduğum için hayatımdaki boşluğu İbrahim Bey ile doldurmak istedim.

Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com