İbrahim Tatlıses ve Mahmut Tuncer Yine Küstü

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer, 2. sayfa programına konuk oldu. Tuncer, İbrahim Tatlıses'le Afrin meselesi yüzünden küstüğünü açıkladı.

14.12.2018-15:45 - (Son Güncelleme: 14.12.2018-15:42) İbrahim Tatlıses ve Mahmut Tuncer Yine Küstü

Mahmut Tuncer, Kanal D ekranlaında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. İbrahim Tatlıses'le yıllar önceki barışma videosunu izleyen Tuncer, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Rahmetli Osman Yağmurdereli'nin programında küs olduğu İbrahim Tatlıses'le barışan Tuncer, eski görüntüleri izleyince duygusal dakikalar yaşadı.

İbrahim Tatlıses ile tekrardan küstüğünü söyleyen Mahmut Tuncer çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'İBRAHİM'LE YİNE KONUŞMUYORUZ'

Tuncer, konuya ilişkin 'İbrahim'le yine küsüz konuşmuyoruz, Osman abiyi görünce gözlerim doldu. Ankara'ya geldiğimde ilk tanıdığım sanatçılardan biriydi. Küsme nedenimiz iki kişinin arasında olan bir şeydir 3. kişiyi ilgilendirmez. Biz iki hemşehriyiz.

'AFRİN MELESİ YÜZÜNDEN KIRILDIM'

Kalp kırıldığında bir daha yapılacak bir şey yok. İnsanlar ağzından çıkacak kelimelerin nereye gideceğine dikkat etmeli. İnsanlar ağızdan çıkanlara ve silahtan çıkan kurşuna dikkat etmeli. Afrin meselesinde kırılmıştım. Bizi davet etmemişlerdi bende o gün bir programa gittim.

'O ARASA BEN AÇMAM'

Programda bana 'seni davet ettiler mi?' dediler bende 'etmediler' dedim. Tatlıses, 'evlatlarımız için her yere seve seve gideriz' demiş. Sonra Tatlıses çıkıp 'biz herkesi davet ettik' demiş. Erkek adam erkek adama söyler sonra gelmeyenler için 'yusuf yusuf ettiler' dedi. Bende sonra tek başıma Afrin'e gittim. Benim davet etmediler açıklamamdan sonra böyle dedi. O arasa ben açmam ben arasam da o açmaz.' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal