İbrahim Tatlıses: Kızımın Başına Gelenlerden Dolayı Üzgünüm

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, Nişantaşı'ndaki güzellik merkezinde, geçtiğimiz gün yabancı uyruklu turistler tarafından saldırıya uğramıştı. Olay sonrası Tatlıses, ‘Kızımın ve çalışanlarının başına gelenlerden dolayı üzgünüm. Adalet yerini bulacaktır’ dedi.

03.04.2021-09:32 - (Son Güncelleme: 03.04.2021-09:32) İbrahim Tatlıses: Kızımın Başına Gelenlerden Dolayı Üzgünüm

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak, geçtiğimiz Çarşamba günü hayatının şokunu yaşadı. Yabancı uyruklu dört kişi, Çıtak’ın Nişantaşı’ndaki güzellik merkezinde saldırı gerçekleştirdi. 

SOLUĞU KARAKOLDA ALDI!

Çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüştü ve Dilan Çıtak’ın yanında çalışan bir erkek, saldırganlar tarafından darp edildi. Olayın ardından Çıtak, soluğu Harbiye Polis Merkezi’nde aldı ve saldırganlardan şikayetçi oldu. 

RANDEVU OLMADIĞI İÇİN SALDIRDILAR!

İfade verdikten sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayan şarkıcı, ‘Şu an çalışanımın sağlığını düşünüyorum, aklım onda. Tomografi çekilecek. Kötü bir şey yaşadık. Asistanım randevu olmadığını söyleyince arbede yaşandı ve direk saldırdılar. Parfüm şişesi ile çalışanımın kafasını yardılar.’ şeklinde konuştu.

ADALET YERİNİ BULACAKTIR

Yaşananlardan sonra İbrahim Tatlıses üzüntüsünü dile getirdi. Ünlü türkücü, ‘Kızımın ve çalışanlarının başına gelenlerden dolayı üzgünüm. Bugün benim kızıma yarın bir başkasına. Adalet yerini bulacaktır. Buna inanıyorum.’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal