26.02.2021-10:07 (Son Güncelleme:18.10.2021-12:42)


1

İmparatorun sosyal medya üzerinden yaptığı itirafa, takipçilerinden yorum yağdı. Yorum yağmuru üzerine bir açıklama daha yapan İbrahim Tatlıses, ‘Yazılan ve çizilenlerle hiç alakası yok. Hülya hanımın yardımcısı korona olmuştu. 'Gelmem' dedi. Çünkü benim yardımcım olduğu için beni de karantinaya aldılar yoksa gelmez miyim misafirleri riske atmamak için gelemiyorum, dedi. Gülben Hanım'a gelince o da ayağını incitmişti olay bundan ibarettir. Yok Derya Hanım istememiş de filan konu budur ARKADAŞLAR.!’ Dedi.



2

YILIN DÜĞÜNÜNDE HEDİYELER HAVADA UÇTU

YILIN DÜĞÜNÜNDE HEDİYELER HAVADA UÇTU

Magazin dünyası tarafından da merakla beklenen İdo Tatlıses ve Yasemin Şefketli’nin düğününe ünlü akın etti. 550 kişinin davetli olduğu görkemli düğünde hediyeler havada uçtu. İbrahim Tatlıses’in gelini Yasemin Şefkatli’ye taktığı altın kemer ise sosyal medyanın diline düştü.



3



4

DERYA TUNA SON DÖNEMDE GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

DERYA TUNA SON DÖNEMDE GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna'yı karakolluk eden kavganın görüntüleri ortaya çıktı! Olay 26 Ağustos gecesi saat 00.30 sıralarında Uskumruköy Mahallesi'nde bulunan sitenin bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre, İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna'ya misafirliğe gelen bir grup genç, sitenin bahçesinde sohbet ettikleri sırada yanlarına gelen site sakinlerinden Uğur Şen ve oğlu, bahçeden çıkmaları yönünde uyarıda bulundu.



5

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr