24.01.2021-10:22 (Son Güncelleme:24.01.2021-10:22)


1

İbrahim Tatlıses’in 9 yıl aradan sonra ekranlara döndüğü İbo Show’un önceki akşam yayınlanan bölümüne Mehmet Ali Erbil konuk oldu. İbrahim Tatlıses ile Mehmet Ali Erbil’in duygusal röportajı programa damga vurdu.



2

İbrahim Tatlıses, 9 yıl aranın ardından İbo Show programıyla televizyon izleyicisiyle buluştu. Her hafta birbirinden ünlü konukları ağırlayan Tatlıses, son bölümde Mehmet Ali Erbil ile yaptığı röportajı yayınladı.



3

Sağlık sorunları nedeniyle uzun süredir ekranlardan uzak olan Mehmet Ali Erbil ile İbrahim Tatlıses’in röportajı izleyenlere duygusal anlar yaşattı.



4

Kök hücre tedavisi gören ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, günlerinin nasıl geçtiğini yakın dostu İbrahim Tatlıses’e anlattı.



5

Röportaja ‘Seninle benim kadar kimsenin hatırı yoktur insanlarda’ sözleriyle başlayan Mehmet Ali Erbil, samimi açıklamalarda bulundu.



6

İbrahim Tatlıses ile Mehmet ali Erbil, röportaj sırasında eski günlerden ve artık hayatta olmayan arkadaşlarından bahsederken ise gözyaşlarına hakim olamadı.



7

Öte yandan Mehmet Ali Erbil, Tatlıses’in çocuğu istediğini söylemesi üzerine ‘Bende 3 tane çocuk mu vardı?’ diye sorarak izleyiciyi gülümsetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr