İbrahim Tatlıses hızını alamadı sahnede kendini tutamadı! Tatlıses'ten oğluna 'Be geri zekalılar'

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz gün Kuruçeşme'deki konserinde yine yumdu gözünü açtı ağzını. Oğlu ile aralarındaki sorunlar günde geçtikçe büyüyen Tatlıses'ten sert tepki geldi. Üstü kapalı olarak laf sokan Tatlıses'in söyledikleri haberimizde yer almaktadır.

24.07.2022-16:10 - (Son Güncelleme: 24.07.2022-16:15)

Kendini tutamadan ağır sözlerde bulunan İbrahim Tatlıses, oğlunun akıl sağlığından şüphe ediyorum sözlerine karşılık sert tepki verdi. Ahmet Tatlıses'e gönderme olarak "Be geri zekalılar. Aklı yerinde olmayan birisi bu kadar şarkıyı ezbere bilir mi " ifadelerini kullanan İbrahim Tatlıses kendini tutamadı. 

Büyük coşkuyla karşılandı

Kuruçeşme Açıkhava konseri öncesinde sahneye çıkmaya hazırlanan İbrahim Tatlıses için Ortaköy meydanına kadar uzanan kuyruk oluştu. Sevilen şarkıcıyı dinlemek için sıraya giren vatandaşlar Tatlıses hayranlığını gösterdi. Geçen yıldan bugüne kadar Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde 6.kez perde açan Tatlıses'i hayranları büyük bir coşkuyla ayakta karşılama yaptı.

İbrahim Tatlıses konser

Oğluna üstü kapalı mesaj 

Son zamanlarda aile hayatı ile gündeme gelen İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet ile aralarındaki sorun güç geçtikçe alevlenmeye devam ediyor. Babasına akıl sağlığı yerinde değil herhalde sözlerini söyleyen Ahmet Tatlıses'e babası İbrahim Tatlıses'ten konserde cevap geldi. Tatlıses, "Bana aklı dengesi yerinde değil diyorlar, be geri zekalılar. Aklı yerinde olmayan birisi bu kadar şarkıyı ezbere bilir mi " dedi.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal