20.06.2022-20:20 (Son Güncelleme:07.10.2022-17:30)


1

Canlı yayına bağlandı

Canlı yayına bağlandı

Canlı yayına bağlanan İbrahim Tatlıses “45 sene önce ayrılmışım 45 senedir maaş ödüyorum. Bir maaş ödemesem şirketi karıştırıyorlar. Oğluna yedi dükkan verdim, hepsini batırmış neyin helalliği? Benim hiçbir evladım mağdur olmamıştır, hiçbir evladımı mağdur etmedim. Ben hiçbir kadını mağdur etmem, Perihan Savaş da olmak üzere.” sözleriyle hiçbir yardımdan kaçınmadığını belirtti.



2

Eski eşine öfke kustu

Eski eşine öfke kustu

Adalet Sara için de açıklama yapan usta sanatçı “Ben Adalet hanımdan 45 senedir ayrıyım bir tek dini nikahımız düşmemiştir. O oğlum dediğim var ya Ahmet… En büyük ihaneti yapan o... 7 tane dükkan verdim. En güzel dükkanları batırdı, istediği her yeri verdim. Benden ne istedilerse verdim daha ne yapayım?” sözleriyle tepki gösterdi.



3

Nafaka ödüyor

Nafaka ödüyor

Tatlıses, “Varımı yoğumu veriyorum, yine kurtulamıyorum. 70 yaşında adam sahneye çıkıyorum. Ne zaman çıktım, para kazanmaya başladım yine başladılar. Canıma yetti artık. Sağlığımla mı uğraşayım onlarla mı uğraşayım, ne yapayım artık? Merhamet edin bana biraz…” sözleriyle sitem etti.



4

'7 dükkan batırdı'

'7 dükkan batırdı'

Oğlu Ahmet Tatlıses’ten sitem eden usta sanatçı “Hiçbir çocuğumu ihmal etmem. Bir tek en büyüğü hariç. Bir insana yedi dükkan verirsin yedisi de batar mı? Onun ismini bile duymak istemiyorum.” dedi.



5

İhanete uğradı

İhanete uğradı

Eski eşine nafaka verdiğini belirten usta sanatçı “Bodrum'dan çıktım geliyorum, bana çok ağır laflar etti. Onları şimdi söylemeyeceğim. Hastaneye gitti, eğer bir damla gözyaşı döktüysem… İhanete uğradım ihanete. Ben vuruldum, direkt şirkete gidip kasayı boşaltı. Niye diğer çocuklarım yapmıyor da o yapıyor? Neden benim ellerim kasılıyor, hep içime atıyorum diye. Adalet Hanım senin bende ne hakkın var? Üç bin lira ödüyorum, daire verdim oturuyorsun.” sözleriyle eski eşine seslendi.



6

Evine büyü yapıldı

Evine büyü yapıldı

Büyü yaptıklarını belirten Tatlıses o anları “Bodrum'daki evime domuz yağı sürmüşler. Yoksa ben burada çekirdek ailemi kurmuştum, evleniyordum. Şu an o kişi ile ayrıyım. Dünya bir tarafa o bir tarafa… Şu an aramız açık ama ben evleneceğim, bütün mallarımı da o kişinin üzerine yapacağım. Büyülerden sonra benimle görüşmek istemiyor. Ona her şey feda olsun, o benim sol yanım. Kimse yanımda yokken o benim yanımdaydı. Bu kişi Gülçin Karakaya'dır.” cümleleriyle anlattı.



7

Servetini bağışlıyor

Servetini bağışlıyor

Servetini bağışlamak isteyen usta sanatçı “Aramızdaki yaş farkı hiç önemli değil. Çocuklarım evlenmemi istemiyor 'para gitmesin' diye. Ben zamanı gelince paramı ne yapacağımı biliyorum. Hepsini Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağım.” dedi.



8

Oğlunun evliliğini ifşaladı

Oğlunun evliliğini ifşaladı

İbrahim Tatlıses “Lütfen beni kadın düşmanı göstermeyin. Ahmet bana geldi yalvardı, 'Baba beni gel bu kadından kurtar' dedi. Şu an evli olduğu kadın için, sonra gitti barıştı." sözleriyle oğlunu ifşa etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr