İbrahim Selim FOX TV'ye mi geçti? İbrahim Selim Youtube bölümleri bitti mi, yeni bölümler FOX'da mı?

Youtube kanalında 'Late Night' isimli programı hazırlayıp sunan İbrahim Selim, FOX TVye geçti. Programının yeni bölümleri bundan sonra FOX TV'de yayınlanacak olan ibrahim Selim'in Youtube kanalındaki bölümlerinin bitip bitmediği merak konusu oldu.

08.06.2022-11:57 - (Son Güncelleme: 08.06.2022-11:57) İbrahim Selim FOX TV'ye mi geçti? İbrahim Selim Youtube bölümleri bitti mi, yeni bölümler FOX'da mı?

Renkli sunumları ve birbirinden ünlü konukları ağırlayan ve izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşayan İbrahim Selim, FOX TV ile anlaşma yaptı. Programını artık FOX TV için hazırlayacak olan İbrahim Selim, kanal için yeni fragman hazırladı.

FOX Tv ekranlarında yayınlanacak olan "İbrahim Selim ile Bu Gece" simli program yeni yayın dönemi hazırlıklarına şimdiden başladı. Başarılı sunucu, her hafta sürpriz bir konukla FOX Tv ekranlarında olacak ve müzikten mizaha, stand-up'dan güncel haberlere kadar olan farklı konuları konuğu ile birlikte ele alacak.

İbrahim Selim FOX TV'ye mi geçti

İbrahim Selim Youtube bölümleri bitti mi, yeni bölümler FOX'da mı?

Başarılı sunucu İbrahim Selim'in FOX ekranlarında yayınlanmaya başlayan fragman sosyal medyada gündem olurken yeni dönemde yayınlanması planlanan program hakkında henüz net detaylar paylaşılmadı.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal