İbrahim Haskoloğlu kimdir, neden tutuklandı? İbrahim Haskoloğlu hakkında bilgiler

İbrahim Haskoloğlu neden tutuklandı? sorusunun yanıtı son dakika haberinin ardından merak konusu oldu. Fatih Portakal, sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamada bulunmuştu. Flaş gelişme sonrası İbrahim Haskoloğlu neden tutuklandı? İbrahim Haskoloğlu kimdir? Gözaltına neden alınmıştı, ne iş yapar? soru ve konu başlıkları internette araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

19.04.2022-21:54 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-21:54) İbrahim Haskoloğlu kimdir, neden tutuklandı? İbrahim Haskoloğlu hakkında bilgiler

Bugünün en çok araştırılan isimlerinin başında İbrahim Haskoloğlu geliyor. Tutuklandığı haberleriyle gündeme gelen İbrahim Haskoloğlu'nun kim olduğu ve neden tutuklandığı merak ediliyor. Peki, İbrahim Haskoloğlukimdir, ne iş yapar? İbrahim Haskoloğluneden gözaltına alındı?

İbrahim Haskoloğlu neden gözaltına alındı?

Fatih Portakal, Twitter üzerinden haber paylaşımları yapan ve Twitch yayınları açan meslektaşı İbrahim Haskoloğlu'nun tutuklandığı bilgisini bugün sosyal medya üzerinde paylaşmıştı.

Portakal'ın paylaşımına göre, Twitter hesabında 535 bin takipçiye sahip olan Haskoloğluİstanbul Üskürdar'daki evinden dün akşam gözaltına alındığını belirtti.

Haskoloğlu'nun ablasından telefon aldığını söyleyen Portakal, "İbrahim Haskoloğlu'nun ablası bana ulaştı. Üsküdar'da bulunan evlerine dün gece 11 gibi polis baskını düzenlenmiş. Yaklaşık bir saat evde arama yaptıktan sonra Haskoloğlu'nu karakola götürmüşler. Gözaltına alınma sebebinin ise paylaştığı bir haber olduğu söyleniyor" açıklamasını yaptı.

Kişisel bilgilere hukuka aykırı yollarla ele geçirdiği iddiası ile tutuklanan Haskoloğlu, bu akşam tutuklanıp cezaevine gönderildi.

İbrahim Haskoloğlukimdir?

1996 Malatya doğumlu olan Haskoloğlu, İstanbul'da aldığı üniversite eğitimin ardından Gazeteci olmuştur. Eğitim hayatı devam ederken pek çok kanalda stajyerlik yapan Haskoloğlu, Youtube'da açtığı kanalında ülkemizin önde gelen siyaset adamları, bakanları ve gazetecileriyle kritik politik röportajlar yapmıştır.

 ibrahim haskaloğlu

Youtube ile Twitch kanalları üstünden çalışmalarını sürdüren genç gazeteci, imza attığı röportajlarda dünya basınında büyük ses getiren gelişmelere de yer vermiştir. Özellikle 2019'da Venezuela'da yaşanan olayların başında gelen Guaido ile gerçekleştirdiği röportajıyla dünya basınında ses getirmeyi başarmıştır. Juan Guaido, öncesinde yalnızca iki kanalın röportaj teklifini kabul etmişti. Röportajın ardından, CNN Espana'nın özel konuğu olarak yayınlara bağlanmaya başlamıştır. Juan Guaido ile yaptığı röportajın ardından Latin Amerika'da bulunan kanalların çoğuna Türkiye - Ortadoğu konularıyla alakalı konuk olarak katılmıştır.

Trump'ın ABD Başkanlığı esnasında Ulusal Güvenlik Danışman'lığı yapan Bolton'la da röportaj yapmış ve bu röportajı ile de dünya basınının gözdesi olmuştur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal