14.10.2020-12:20 (Son Güncelleme:17.05.2024-05:32)


1

İbrahim Tatlıses'in İbo Show programı uzun bir aradan sonra tekrar yayın hayatına başladı. Bir döneme damga vuran programın dikkat çeken oryantalleri ise tekrar gündeme geldi. Asena’dan Tanyeli’ye birçok ünlü ismi bünyesinde barındıran programın oryantal dansçıları, bakın şimdi ne yapıyor…



2

LEYLA ADALI

LEYLA ADALI

1990'ların başında Türkiye'nin gözde oryantallerinden olan Leyla Adalı, şimdilerde mesleğini Yalova - Çınarcık'ta sürdürüyor.



3

TANYELİ

TANYELİ

Kıvrak danslarıyla bir döneme damga vuran Tanyeli, geçtiğimiz yıllarda Avustralya'da dünyaevine girmişti. Kendi dans okulunda mesleğini eğitmen olarak sürdüren Tanyeli, en son 2018 yılında Cenk Eren'in sahne aldığı mekanda objektiflere yansımıştı.



4

SİBEL GÖKÇE

SİBEL GÖKÇE

İbo Show’da uzun süre boy gösteren Sibel Gökçe, İbrahim Tatlıses tarafından tacize uğradığını iddia ederek konuyu mahkemeye taşımıştı. Tatlıses ise geçen aylarda Sibel Gökçe'ye açtığı itibar davasını kazandı.



5

ASENA

ASENA

İbo Show’un hafızalara kazınan oryantali Asena, dansları kadar özel hayatıyla da adından sıkça söz ettirmişti. Şimdilerde kameralardan uzak bir yaşam sürdüren ünlü isim, 2017 yılında nikah masasına oturduğu Hasan Dere ile Almanya’da yaşıyor.



6

DİDEM KINALI

DİDEM KINALI

Sempatik tavırları ve kıvrak danslarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Didem Kınalı, İstanbul'da oryantal eğitmenliği yapıyor

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr