İbo Show yeni sezon ne zaman başlayacak? İbo Show yeni sezonda devam edecek mi?

Star TV’nin sevilen eğlence programı İbo Show 43. bölümle beraber sezon finali yaptı. Peki İbo Show yeni sezon ne zaman başlayacak? İbo Show yeni sezonda devam edecek mi? Yanıtları haberimizde...

19.05.2022-12:42 - (Son Güncelleme: 19.05.2022-12:42) İbo Show yeni sezon ne zaman başlayacak? İbo Show yeni sezonda devam edecek mi?

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya şirketlerinin üstlendiği müzik ve eğlence programı İbo Show dün akşam yayınlanan 43. bölümle beraber bu sezonki yayın hayatını noktaladı. Star TV ekranlarında izleyenlerle buluşan ve Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olan İbo Show programının yeni sezonda da yayınlanıp yayınlanmayacağı sorusu izleyenlerin gündemini meşgul ediyor. Peki İbo Show yeni sezon ne zaman başlayacak? İbo Show yeni sezonda devam edecek mi?

İbo Show yeni sezonda devam edecek mi?

18 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 20.00’de Star TV ekranlarında yayınlanan ve usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in sunucusu olduğu İbo Show 43. bölümün konukları Muazzez Ersoy, Yücel Arzen, Coşkun Sabah, Hüseyin Tatlı, Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut oldu. Eğlence ve kahkaha dolu geçen programla birlikte İbo Show’un bir sezonu daha sona erdi.

İbo Show Yeni Sezon

İbo Show yeni sezon ne zaman başlayacak?

İbo Show’un yeni sezonda da yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Fakat alınan başarılı reyting sonuçları sebebiyle İbo Show yeni sezonda da ekranlarda olacak gibi görünüyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal