İbo Show yeni bölüm neden yok? İbo Show bitti mi, yayından mı kaldırıldı? İbo Show yeni sezon ne zaman başlayacak?

Star Tv ekranlarının sevilen programı İbo Show tüm hızıyla devam ederken bu hafta neden yeni bölüm yok sorularına yanıt aranmaya başlandı. Çarşamba akşamlarının gözde programı İbo Show bu hafta neden yok? İbo Show final mi yaptı? İbo Show bitti mi? İbo Show sezon finali ne zaman? İbo Show yeni bölüm ne zaman?

25.05.2022-13:24 - (Son Güncelleme: 25.05.2022-13:24) İbo Show yeni bölüm neden yok? İbo Show bitti mi, yayından mı kaldırıldı? İbo Show yeni sezon ne zaman başlayacak?

Her hafta Çarşamba günü ekranlara gelen İbo Show için heyecanlar artarken yeni bölüm fragmanının yer almaması kafaları karıştırdı. İbo Show bu hafta neden yok? İbo Show final mi yaptı? sorularına yanıt arayan izleyiciler için merak edilenler detaylarıyla haberimizde yer almaktadır

İbo Show yeni bölüm neden yok?

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya'nın üstlendiği İbo Show her bölümüyle müzik ziyafeti yaşatmaktadır. Yıllar sonra ekranlara dönen İbrahim Tatlıses hayranlarıyla her hafta Çarşamba günü İbo Show programıyla buluşuyor. İzleyicilere keyifli dakikalar yaşatan Tatlıses'in ekranlarda olması sevenleri tarafından özlendi. 

İbo Show bu hafta neden yok?

Uzun aradan sonra ekranlara geri dönüş yapan İbo Show, her hafta farklı konukları ağırlanarak 18 Mayıs Çarşamba günü sezon finali yaptı. 43.bölümüyle sezonu kapatan İbo Show'un so bölüm konukları Muazzez Ersoy, Yücel Arzen, Coşkun Sabah, Hüseyin Tatlı, Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut oldu. İzleyici kitlesi oldukça fazla olan İbo Show'un sezon finalinden sonra ekranlarda olması bekleniyor.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal