İbo Show yeni bölüm konukları belli oldu mu? İşte 13 Nisan İbo Show yeni bölüm konukları

İbo Show yeni bölüm konukları kimler? İbo Show yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbo Show izleyicileri bu haftaki yeni bölümde yer alacak konukları merak ediyor.

12.04.2022-14:19 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-14:19) İbo Show yeni bölüm konukları belli oldu mu? İşte 13 Nisan İbo Show yeni bölüm konukları

Star Tv de her hafta Çarşamba günleri saat 20:00 de seyircisi ile buluşan İbo Show'un 13 Nisan Çarşamba akşamı konukları belli oldu. İbrahim Tatlıses'in sunuculuğunu yaptığı programın bu hafta güçlü isimler konuk oluyor. Ölümlerden dönen İbrahim Tatlıses güçünü asla kaybetmedi sevenleri ise İbrahim Tatlıses'i hiç bir zaman yalnız bırakmadı. Tekrar ekranların karşına İbo Show ile döndü. 

13 Nisan İbo Show Konukları kimler?

Birbirinden ünlü isimleri programında ağırlayan İbrahim Tatlıses, bu haftaki bölümünde yine güçlü isimlerle ekranların başında. 

İsmail YK; Uzun süredir ekranlardan uzak kalan İsmail YK, İbo Show'da hareketli anlar yaşatacak. 

 Tuğçe Kandemir, 1996 Ankara doğumlu  şarkıcı, söz yazarı ve edebiyat öğretmenidir. İbo Show'da bu hafta konukları arasında yerini alıyor. 

 Bilal Sonses, 1993 doğumlu olan şarkıcı aynı zamanda söz yazarıdır. İbo Show'da bu hafta konukları arasında yerini almaktadır.

Aydın Kurtoğlu; Cengiz Kurtoğlu'nun oğlu da konuklar arasında yer alıyor. 

İntizar :1974 Tunceli doğumlu sanatçı, İbo Show'u bu hafta sesi ile kırıp geçirecek. 

13 nisan ibo show konukları

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal