İBB'nin Kabataş Projesi Kapsamında İlk Vapur Seferi Yarın Gerçekleşecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilen 'Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi' projesinin ilk etabı tamamlandı. Şehir Hatları A.Ş., 15 Mart Cuma gününden itibaren Kabataş’tan Adalar ve Boğaz hattına düzenli deneme seferlerine başlayacağını açıkladı.

14.03.2019-18:19 - (Son Güncelleme: 14.03.2019-18:12) İBB'nin Kabataş Projesi Kapsamında İlk Vapur Seferi Yarın Gerçekleşecek

Kabataş iskelesinden Adalar ve Boğaz hattına deneme seferleri yarın başlıyor.

İLK ETAP TAMAMLANDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kabataş Meydan düzenlemesi ve Transfer Merkezi Projesi’nin ilk etabının tamamlandığı açıklandı. Şehir Hatları vapurlarının 7 Nisan’a kadar düzenlenecek deneme seferleri, Kabataş-Adalar yönünde, sabah ve akşam belirli saatlerde gidiş yönünde Eminönü ve Kadıköy iskelelerine uğramalı olarak gerçekleştirilecek.

DENEME SEFERLERİ BAŞLIYOR

Şehir hatlarından konuya ilişkin yapılan açıklamada, "İkinci etabı devam eden proje nedeniyle kısmi olarak hizmete alınan Adalar hattında, hafta içi ve Cumartesi günleri ilk sefer 6.35, Pazar ve Tatil günlerinde ilk sefer 7.15’te başlayacak. Gün içerisinde belirli aralıklarla devam eden hatta son sefer 22:45 olarak belirlendi. Ayrıca 1–7 Nisan tarihleri arasında Adalar hattına 21.15 seferi de ilave edilecek. İBB Şehir Hatları AŞ, 15 Mart Cuma günü Kabataş’tan Boğaz Hattı seferlerini de başlatıyor. Bu hatta hafta içi ve cumartesi günleri düzenlenen deneme seferleri sabah ve akşam saatlerinde yapılacak." ifadeleri kullanıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal