28.11.2023-14:23 (Son Güncelleme:28.11.2023-14:23)


1

AK Parti İstanbul Belediye Başkan adayı kim olacak?

AK Parti İstanbul Belediye Başkan adayı kim olacak?

Mayıs seçimlerini kaybettikten sonra CHP’de işler karışmış, Ekrem İmamoğlu’nun partinin başına geçmek için Kılıçdaroğlu ile ters düştüğü kulislerde konuşulmaya başlanılmıştı. Ancak İmamoğlu, parti başkanlığı haberlerini yalanlayıp, İstanbul için mücadele etmeye devam edeceklerini açıkladı. Bunun üzerine 2024 Mart ayında gerçekleşecek olan belediye seçimleri için İmamoğlu’nun karşısına çıkacak aday merak konusu oldu.



2

Sosyal medyada sık sık İstanbul Belediye seçimleri için AK Parti’den, Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyesi Murat Kurum ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın aday gösterileceği iddia edildi. Ancak İstanbul’da seçmen davranışlarını etkileyen faktörler anketinde, belediye başkanı için vatandaşların adayının Selçuk Bayraktar olduğu gerçeği ortaya çıktı.



3

İstanbul için yapılan ankette; megakentin Ekrem İmamoğlu yönetimindeki 5 yıllık süreçte yıprandığı, ciddi ulaşım sorunları ve altyapı sorunları yaşadığı gerçeğinin altını çizilerek, İstanbul’daki başarısızlık oranının yüzde 43,8 olduğu belirtildi.



4

Düzenlenen ankette; “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde; sadece iki aday yarışırsa hangi adaya oy verirsiniz?” sorusuna katılımcılar, yüzde 36,5 oy ile Ekrem İmamoğlu, yüzde 46,5’lik oy ile Selçuk Bayraktar cevabını verdi.



5

İBB’de İkinci Devrim için Selçuk Bayraktar Sesleri

İBB’de İkinci Devrim için Selçuk Bayraktar Sesleri

Yapılan güncel anketten de anlaşılacağı üzere vatandaş, memnun olmadıkları Ekrem İmamoğlu yönetimini değiştirmek yerine ise 94 Seçimlerinde belediyecilik anlamında bir devrim gerçekleştiren Cumhurbaşkanımızdan sonra şimdi gençler çağın gerekleri, akıllı şehir ve benzeri saiklerle Selçuk Bayraktarı İBB Başkanı olarak görmek istiyor.



6

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR