İBB Mavi Gri konseri ücretsiz mi? Yenikapı Mavi Gri konseri tarihi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerin 3. senesini kutlama amacıyla Yenikapı'da yaz etkinlikleri düzenleyecek. Birçok konserin yer alacağı program insanlar tarafından merakla araştırılıyor. En çok merak edilen soru ise Mavi Gri konserinin ne zaman olacağı oldu. Peki Mavi Gri konseri ne zaman? Tüm detaylar haberimizde.

22.06.2022-16:37 - (Son Güncelleme: 22.06.2022-16:37) İBB Mavi Gri konseri ücretsiz mi? Yenikapı Mavi Gri konseri tarihi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin düzenleyeceği Yenikapı Etkinlikleri insanlar tarafından merakla araştırılmaya devam ediliyor. Peki etkinliklerde hangi konserler olacak? Konserler ücretsiz mi olacak? Yenikapı Etkinlikleri ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi etkinlikleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 23 Haziran tarihinde saat 14.00'de insanlara coşkulu bir gün yaşatmaya hazırlanıyor. Etkinlik içerisinde pandomim gösterileri, DJ performansları ve konserler olacak. İstanbullular için milli ve yerli deniz taksileri de bulunacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi projelerinden olan İSTON 3D yazıcı ile tüm davetlilere Rumelihisarı, Göbeklitepe ve Yerebatan Sarnıcı'nı gezme imkanı sunacak. Çeşitli spor aktiviteleri de etkinlik içinde yer alacak.

İBB Demokrasi Şenliği Etkinlik ve Konserleri

Yenikapı Etkinlik konserleri

23 Haziran'da gerçekleşecek olan etkinlikte birçok konser yapılacak. DJ Ersin, davetlilere keyifli vakit geçirmeleri için eşlik edecek. Aynı zamanda Mavi Gri, Evdeki Saat gibi sevilen müzik grupları konser verecek. Reynmen ve BEGE de sahne alacak. İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu davetliler ile konuşma gerçekleştirdikten sonra ise Türk Pop müziğinin sevilen ismi Edis sahne alacak. Etkinlikte yapılacak konserler tamamen ücretsiz yapılacak.

Yenikapı ek seferleri

Tüm İstanbullu vatandaşlara katılım imkanı sağlanan etkinlik için İETT Yenikapı bölgesine ücretsiz ring seferleri yapılacak.

Konser programları

Yenikapı etkinlik alanında gerçekleşecek olan konser programları şu şekilde planlandı;

16.00 Evdeki Saat konseri

17.30 Mavi Gri konseri

19.30 BEGE ve Reynmen konseri

20.45 DJ Ersin performansı

21.00 Edis konseri

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal