İBB burs sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2023 İBB burs sonuçları nasıl öğrenilir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından verilen İBB bursunun başvuruları geçtiğimiz haftalarda gerçekleşmişti. Şimdi ise İBB burs sonuçları araştırılmaya başlandı. Peki İBB burs sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2023 İBB burs sonuçları nasıl öğrenilir? İşte tüm detaylar…

02.12.2023-17:54 - (Son Güncelleme: 02.12.2023-17:54)

KYK ve VGM gibi kurumların burs başvuru sonuçlarının belli olmasıyla beraber gözler İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından verilen bursun sonuçlarına çevrildi. Bilindiği üzere İBB burs başvuruları 4 Kasım’da sona ermişti. Peki İBB burs sonuçları açıklandı mı, Ne Zaman açıklanacak? 2023 İBB burs sonuçları nasıl öğrenilir?

İBB burs sonuçları açıklandı mı?

İBB burs başvuru sonuçları henüz belli olmadı. Sonuçların bu ay içerisinde açıklanacağı tahmin ediliyor. 

İBB Burs

İBB burs ücreti ne kadar?

Bu yıl burs verilecek öğrencilere ise 3’er parça şeklinde 2.500 TL yatırılacak. Toplam burs miktarı ise 7.500 TL olarak belirlendi.

İBB burs başvuru şartları neler?

İBB bursuna yurtdışında eğitim görenler, ücretli değişim programında bulunanlar, ön lisans ve lisansta 30 yaşından büyükler, yüksek lisans ve doktorada ise 40 yaşından büyükler, eğitim alırken yüz kızartıcı bir eylemden dolayı disiplin cezası alanlar ve sabıka kaydı olanlar başvuramıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal