İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'daki İlk Hasadı Biçerdöver Üzerinden İzledi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Güzelce köyünde hasat şenliğine katıldı. İmamoğlu ilk hasadı biçerdöverin üzerinden izledi.

06.07.2019-12:40 - (Son Güncelleme: 06.07.2019-12:36)

Ekrem İmamoğlu, Büyükçekmece'nin Güzelce Köyü'nde yapılan hasat şenliğine katıldı. Biçerdövere binip, buğday biçen İmamoğlu, ''İstanbul, tarımıyla da bereketli. Umarım İstanbul'un her köyü, farklı ürünleriyle öne çıkar. Çocuklarımızın, gençlerimizin tarımın kıymetini bildiği bir İstanbul olur'' dedi.

İmamoğlu'na, şenlikte, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün eşlik etti. Biçerdövere binen İmamoğlu, ilk ürün buğday hasatını araç üstünde seyretti.

"TARIM, İSTANBUL'DA VE TÜM TÜRKİYE'DE ÖNCELİKLİ KONUMUZ"

Köylülerin yoğun ilgisiyle karşılaşan ve onlarla hatıra fotoğrafı çektiren İmamoğlu, ''Tarım, İstanbul'da ve bütün Türkiye'de öncelikli meselemiz. Tarımın gelişmesi ve tarım alanlarının korunması, korunan alanların da düzenli bir tarım üretimine kavuşması, bizim gerçekten çok kıymetli bir işimiz olacak. İstanbul gerçekten bereketli. Özellikle tarımıyla da bereketli. Bunun öne çıkması gerek. Bugün, Büyükçekmece'de hasata, 'Merhaba' dedik. Tarımla uğraşan çiftçi kardeşlerimizin bu güzel ve bereketli gününe eşlik ettik. Umarım İstanbul'un her köyü, farklı ürünleriyle öne çıkar. Çocuklarımızın, gençlerimizin tarımın kıymetini bildiği bir İstanbul olur. Hep birlikte inşa edeceğiz. Bol bereketli tarım günleri diliyoruz İstanbul'da'' diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal