Husumetlisi Bıçak Dayadı, Müşteriler Kurtardı

Müşteriler Kurtardı Bursa'da alışveriş yaptığı markete giden husumetlisinin boğazına bıçak dayadığı şahıs, çalışan ve müşterilerin müdahalesi sonucunda kurtuldu. Dehşet dolu anlar, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

04.03.2021-17:59 - (Son Güncelleme: 04.03.2021-17:59)

Bursa’nın İznik ilçesi Elbeyli Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan markete giden Hazer G. (65), alışverişini yaptıktan sonra ödeme yapmak üzere kasaya gitti. Fakat bu esnada içeriye 65 yaşındaki husumetlisi Ali Sırrı Alp girdi. 

 MARKET PERSONELİ BIÇAĞI ALDI

Ali Sırrı Alp, cebinden aldığı bıçağı, giriş kapısına sırtı dönük durumda olan Hazer G.'nin boğazına dayandırdı. Marketteki müşteriler ve bir personel, saldırganın elinde olan bıçağı almak için müdahalede bulundu. 

Çıkan arbede sonucunda saldırgan ile Hazer G. ve bir müşteri yere düştü. Bu esnada market personeli bıçağı aldı. 

DEHŞET DOLU ANLAR KAMERADA 

 Hazer G.'nin yarasız bir şekilde kurtulduğu olayın akabinde ihbarla markete giden emniyet güçleri, Ali Sırrı Alp’ı gözaltına aldı. 

 Marketteki dehşet dolu anlar da, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Yakalandı Husumetlisi Hazer G.'nin boğazına bıçak tuttuğu sebebiyle adliyeye gönderilen Ali Sırrı Alp, 'adam öldürmeye teşebbüs' kabahatinden tutuklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal