Hüseyin Tatlı kimdir, nereli, evli mi? İbo Show Hüseyin Tatlı kaç yaşında, gerçek adı nedir? Hüseyin Tatlı hayatı ve biyografisi

İbrahim Tatlıses'in kardeşi olduğu bilinen Hüseyin Tatlı ile ilgili insanların merak ettiği sorular araştırılmaya devam ediyor. Peki Hüseyin Tatlı kimdir? Hüseyin Tatlı hangi mesleği yapmaktadır? Tüm detaylar haberimizde.

18.05.2022-20:34 - (Son Güncelleme: 18.05.2022-20:34) Hüseyin Tatlı kimdir, nereli, evli mi? İbo Show Hüseyin Tatlı kaç yaşında, gerçek adı nedir? Hüseyin Tatlı hayatı ve biyografisi

Türkiye'nin sevilen seslerinden İbrahim Tatlıses'in kardeşi Hüseyin Tatlı en çok merak edilerek araştırılan isimler arasında. Peki Hüseyin Tatlı kimdir? Hüseyin Tatlı müzisyen midir? Hüseyin Tatlı ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Hüseyin Tatlı kimdir

Hüseyin Tatlı 1973 senesinde dünyaya gözlerini açmıştır. 8 kardeş olan Hüseyin Tatlı ailenin en küçüğü olarak bilinmektedir. İbrahim Tatlıses'in kardeşi olduğu bilinen Hüseyin Tatlı'da müzisyen olarak tanınmaktadır. Hüseyin Tatlı uzun zaman Ankara'da yaşamış ve sonrasında İstanbul'a yerleşmiştir. 1973 senesinde Mersin'de doğmuş, abisi İbrahim Tatlıses'in tanınmasından sonra ise Urfa'ya taşınmışlardır. Hüseyin Tatlı 2 yaşındayken babalarını kaybetmişlerdir. Hüseyin Tatlı, aile içinde en açık tenli ve renkli gözlü olan tek kişidir. İbrahim Tatlıses'e baktıkça babasını hatırladığını da söylemiştir. Hüseyin Tatlı, iki kere evlenmiştir ve bu evliliklerden Asya isminde bir kız çocuğu, Can isminde bir erkek çocuğa sahiptir. 2000 senesinde Varlığın Yeter, 2016 senesinde ise Bil İstedim ve Pardon adlı albümleri çıkarmıştır. Aslen Şanlıurfalıdır. Abisi ile aralarında bir kırgınlık olduğu medyada sık sık konuşulmaktadır. Hüseyin Tatlı, abisinin müzisyen olmasını istemediğini, ona bir dizisinde rol verdiğini fakat dördüncü bölümde öldürdüğünü, İbrahim Tatlıses'in kardeşi olmasaydı daha iyi yerlerde olacağını düşündüğünü söylemiştir. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal