25.10.2020-12:44 (Son Güncelleme:26.04.2024-13:48)


1

Şarkıcı Hadise'nin tartışma yaşadığı ve görüşmemeye başladığı ablası Hülya Açıkgöz, takipçisinin ‘Kendiniz neden açık net ifade etmiyorsunuz? Sanki bir abla kardeşini kullanmış̧, dolandırılmış̧ imajı çizildi’ sorusuna verdiği cevapla dikkat çekmişti. Açıkgöz’den yeni açıklama geldi.



2

Hülya Açıkgöz, bir takipçisinin ‘Kendiniz neden açık net ifade etmiyorsunuz? Sanki bir abla kardeşini kullanmış̧, dolandırılmış̧ imajı çizildi’ sorusuna şöyle karşılık vermişti:



3

’Ben doğruları konuşursam ekmek paralarından olurlar, Türkiye’ye adım atamazlar. Milyonları olanlar göstersinler ne kadar vergi ödemişler acaba? Vergiden bile çalan herkesten çalmayı da bilir. Neyse kitap yazabilirim’



4

Takipçisine verdiği cevapla kısa sürede gündem olan Hülya Açıkgöz'den yeni açıklama geldi. Sosyal medya hesabında açıklama yapan Açıkgöz, şu ifadeleri kullandı:



5

‘Hakkımda bu sabah çıkan bazı haberlerle ilgili; tarafıma sorulmuş bir soruya verdiğim yanıtın, ailevi ilişkilerimize çekilmesinden dolayı duyduğum rahatsızlık üzerine bu bilgilendirmeye ihtiyaç duydum.



6

Ben 'Hülya Açıkgöz' olarak hem Türkiye'de, hem Belçika'da sahip olduğum şirketler bünyesinde, çeşitli alanlarda profesyonel olarak hizmet veren, işletmecilik ve organizasyonlar yapan bir birey var olarak var oldum.



7

Ve tüm profesyonel hayatımın Hadise üzerinden yorumlanmasını çok anlamsız buluyorum. Bu algıya sebep olduysam da yazmış olduğum yazının Hadise ile hiçbir bağlantısının olmadığının bilinmesini isterim. Kamuoyuna saygılarımla, Hülya Açıkgöz...’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr