Hulu Derin Sular film konusu ve oyuncuları

İngiliz yönetmen Adrian Lyne imzalı Hulu Derin Sular filmi beyaz perdeye aktarılan dikkat çekici filmlerin arasında yer aldı. İzleyicilerini filmin her anında tetikleyici unsurlarla rezerve eden film, biraz gerilim biraz erotizm içeriyor. Gizem ortaklı bir proje olan Hulu Derin Sular film konusu ve oyuncuları da oldukça fazla merak ediliyor.

20.03.2022-20:20 - (Son Güncelleme: 20.03.2022-20:21) Hulu Derin Sular film konusu ve oyuncuları

Adrian Lyne'ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Zack Helm  ve Sam Levinson’ın senaryosunu kaleme aldığı Hulu Derin Sular filmi, Patricia Highsmith tarafında yazılan aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Filmin hikayesi genel olarak evliliklerinin üzerinde dolaşan güvensizlik ve kıskançlık bulutlarını çözmeye çalışan New Orleans’tan zengin bir çifti üstüne kurulmuştur.

Hulu Derin Sular film konusu ve oyuncuları

Hulu Derin Sular film konusu ve oyuncuları

Hulu Derin Sular filminin hikayesinde başrolleri Ben Affleck ile Ana de Armas paylaştı. New Orleans’da yaşayan ve evli zenfin bir çifti canlandıran Affleck ile Armas, filmde Vic ve Melinda Van Allen ismiyle karşımıza çıkıyor. Evliklerinde kıskançlık ve güvensizlik gibi olguları yaşamaya başlayan çiftin karşılıklı alaycılıkları ve akıl oyunları ortaya çıkıyor. 

Biraz gerilim biraz da erotizm içeren filmde Ben Affleck ile Ana de Armas’ın şen şakrak hallerinin yanı sıra karmaşık performanslarıyla da karşılaşılıyor. Film, izleyicilerine yüksek profilli erotik bir gerilim filmi izlemeyi yaşatmayı hedefliyor. Filmin konusu en başında itibaren dikkat çekerken bir insanın daha fazla ne kadar ileri gidebileceğini gösteriyor.

Hulu Derin Sular film konusu ve oyuncuları

Orjinal adı Deep Water olan filmde van Allen ile  Melinda Allen'İn evliklerindeki garip ilişki anlatılıyor ve konu ilerledikçe ikisinin de aslında sevgisiz bir ilişki içinde oldukları anlaşılıyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal