Hull City'nin Başkanı Acun Ilıcalı'dan Transfer Açıklaması Geldi!

İngiltere Championship takımı Hull City'i satın alan Acun Ilıcalı, taraftarlara müjdeyi verdi. Acun Ilıcalı'dan forvet transferi açıklaması geldi.

23.02.2022-09:06 - (Son Güncelleme: 23.02.2022-09:19)

İngiltere Championship ekibi Hull City'i satın alarak büyük ses getiren Acun Ilıcalı'dan, dikkat çeken açıklamalar geliyor. Acun Ilıcalı satın aldığı takım Hull City ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkanın yaptığı açıklamalar Hull City cephesinde büyük heyecana sahne oldu.

TARAFTARLARA GÜZEL HABERİ VERDİ

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, Hull Cityli taraftarları sevindiren haberi verdi. BBC Radyo'ya konuşan ünlü televizyoncunun açıklamaları gündeme oturdu. Hull City'i satın alan  ve takımın başına da bizlerin çok yakından tanıdığı Şota Arveladze'yi getirmişti. Turuncu siyahlı ekip son 5 karşılaşmasından galibiyet çıkaramayıp ateş hattına iyice yaklaştı. Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı ise BBC Radyo'ya verdiği röportajda yaptığı açıklamalarla İngiltere'de gündem oldu.


Transfer açıklamasında bulunan Acun Ilıcalı açıklamasında, 'İyi transferler yapmak zorundayız ve bütçeyle ilgili problemimiz yok. Ancak büyük para harcayacağımız şey golcü transferi olacak. Bana göre dünya futbolunda başarı büyük golcülerle geliyor. Çünkü günümüzde, 20 yıl önceki kadar gol şansı bulamıyorsunuz. Bu yüzden takımdaki golcünüz Stephen Curry gibi olmalı. Yüksek yüzdeyle gol atabilen bir forvet bulacağız. Bu transfere diğerlerinden daha çok para harcayacağız.' şeklinde açıklamalarına son verdi. Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamalar gerek İngiltere spor kamuoyunda gerek Türk futbol medyasında dikkat çekti. Bu anlamda Acun Ilıcalı ile ilgili gelişmeler iki ülkede de büyük bir dikkatle takip edilmeye devam ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal