Hükümlülerin Koronavirüs İzni Uzatıldı

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, koronavirüs salgını nedeniyle izne gönderilen açık ceza infaz kurumlarındaki hükümlülerin izin sürelerinin 31 Mart'tan itibaren iki ay süreyle uzatıldığını belirtildi.

30.03.2021-21:12 - (Son Güncelleme: 30.03.2021-21:12) Hükümlülerin Koronavirüs İzni Uzatıldı

Geçtiğimiz aylarda Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında açık ceza infaz kurumlarındaki hükümlülere izin verildiği açıklanmıştı. Koronavirüs salgınının artışı sebebiyle, müdürlük tarafından bir yeni açıklama daha yapıldı.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, salgın riskinin ortadan kalkmayarak, risk derecesinin artmış olması sebebiyle hükümlülere verilen koronavirüs izin sürelerinde uzatmaya gidileceğini açıkladı. Bu doğrultuda 31 Mart'ta bitecek olan izinin, iki ay uzatılmasına karar verildi.

Açık ceza infaz kurumlarında bulunan veya açık ceza infaz kurumlarına ayrılmaya hak kazanan hükümlüler ile denetimli serbestlik tedbiriyle cezalarının infazına karar verilen yükümlülerin izin sürelerinin 31 Mart 2021'den itibaren iki ay süreyle uzatılmasına karar verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal