Hudutsuz Sevda yeni bölüm bugün var mı? Hudutsuz Sevda yeni bölümde neler olacak? Hudutsuz Sevda 23. bölüm fragmanı

Now TV ekranlarında reytingleri kasıp kavuran Hudutsuz Sevda dizisinin yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizi severler yeni bölüm hakkındaki araştırmalarını Hudutsuz Sevda 23. bölüm fragmanı, Hudutsuz Sevda yeni bölüm izle Now TV, Hudutsuz Sevda son bölüm özeti gibi terimlerle sürdürüyor.

29.02.2024-19:45 - (Son Güncelleme: 29.02.2024-19:47) Hudutsuz Sevda yeni bölüm bugün var mı? Hudutsuz Sevda yeni bölümde neler olacak? Hudutsuz Sevda 23. bölüm fragmanı

MedYapım imzalı Hudutsuz Sevda dizisinde yeni bölüm heyecanı bir kez daha izleyenleri sardı. Her hafta Perşembe günleri Now TV ekranlarında yayınlanan Hudutsuz Sevda yeni bölümünde yaşanan nefes kesici olaylar sonrası izleyenlerin heyecanı arttı. Peki Hudutsuz Sevda yeni bölüm bugün var mı? Hudutsuz Sevda yeni bölümde neler olacak?

Hudutsuz Sevda yeni bölümde neler olacak?

Oğuz üsteğmenin yaralanması sonucunda Halil İbrahim'in dikkatini çekmeyi başaran bir figür haline geldi. Devletin ve düşmanlarının ilgisini üzerine çektiğinde, olaylar daha da karmaşık bir hal aldı. Bu durum üzerine gelen beklenmedik bir misafir, Halil İbrahim'in meselesiyle ilgilenmeye kararlıdır. Halil İbrahim, her zaman rakiplerinden bir adım önde olsa da, kıskanç bir kadının planlarını önceden tahmin edememiştir. 

Hudutsuz Sevda 22. bölüm fragmanı

Zeynep'in dahil olduğu bu karışık durumda, Halil İbrahim için zorlu bir mücadele başlamıştır. Şimdi, Halil İbrahim'in karşısında ne gibi sınavlar ve aşkın getirdiği fedakarlıklar bekliyor, merak konusu.

Hudutsuz Sevda yeni bölüm ne zaman?

Hudutsuz Sevda yeni bölüm 29 Şubat 2024 Perşembe günü saat 20.00’de Now TV ekranlarında yayınlanacak. Hudutsuz Sevda 23. bölüm fragmanı ise yeni bölümün bitişi sonrasında izleyenlerle buluşacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal