Huawei, Çelik Çerçeve Ve Yeni Renklerle Watch Fit Elegant'ı Duyurdu

Huawei yeni saati Watch Fit'i geçen yaz duyurmuştu. Şimdi şirket, serisini iki yeni renk seçeneği ve yeni bir isimle güncelledi: Huawei Watch Fit Elegant.

16.03.2021-13:00 - (Son Güncelleme: 16.03.2021-13:00) Huawei, Çelik Çerçeve Ve Yeni Renklerle Watch Fit Elegant'ı Duyurdu

Huawei Watch Fit Elegant'ın Mevcut versiyon'dan farkı, parlak bir paslanmaz çelik saat çerçevesi ve yumuşak bir folorokarbon kayış olarak göze çarpıyor. Buz mavisi ve gece karanlığı olmak üzere  İki şık renkte satışa sunulacak.

Kayışın malzemesi, temel Huawei Watch Fit'te bulunan normal silikondan farklı. Isıya, neme, yağa ve gerilmeye karşı daha dayanıklıdır. Biraz daha pahalıdırlar olsa da herhangi bir alerjik reaksiyona karşı daha az eğilimli bir seçenek olarak göze çarpıyor.

ÖZELLİKLERİ NELER?

Teknik açıdan bakıldığında, Huawei Watch Fit Elegant dikdörtgen 1,64 inç büyüklüğündeki AMOLED ekranla birlikte geliyor ve yan tarafında tek bir düğme bulunuyor. Huawei’nin Kirin A1 yonga seti üzerinde çalışan saatte Huawei'nin kendi işletim sistemi Lite bulunuyor. Saat, 12 günlük pil ömrü vaadediyor.

Watch Fit Elegant, yerleşik GPS sensörüne, 24 saatlik kalp atış hızı sensörüne ve tüm gün kan oksijeni izleyicisine sahip. Özellikler arasında 12 animasyonlu egzersiz, 96 egzersiz modu, regl izleyici, uyku programlarını izlemek ve analiz etmek için Huawei TruSleep 2.0 bulunuyor.

Huawei, 26 Mart'ta İngiltere'de 110 £ karşılığında Watch Fit Elegant'ı piyasaya sürecek. Türkiye'de satışının yapılıp yapılmayacağı henüz netlik kazanmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal