Horse Girl 2020 film konusu ve oyuncuları

Film izlemek ve keyifli vakit geçirmek isteyen insanlar internet üzerinden film araştırmalarına devam ediyor. Peki Horse Girl filminin konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

29.06.2022-20:19 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-20:19) Horse Girl 2020 film konusu ve oyuncuları

Dram türünde film izlemeyi daha çok tercih eden insanların severek izleyeceği filmlerden biri de Netflix yapımlarından Horse Girl filmi oldu. Peki Horse Girl filminin konusu nedir? Horse Girl filminin oyuncuları kimler? Horse Girl filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Horse Girl filmi

Horse Girl filmi dram kategorisinde 2020 senesinde yayınlanmış Netflix'in orijinal yapımlarındandır. Filmin süresi 1 saat 44 dakikadır. Filmin yönetmenliğini Jeff Beana üstlenmiştir.

Horse Girl Filmi Konusu ve Oyuncuları

Horse Girl filmi konusu

Filmde yer alan Sarah karakteri hayatına normal şekilde devam eden bir gençtir. El sanatlarına, atlara ve suç dizilerine ilgisi vardır. Sarah bir süredir farklı rüyalar görmektedir ve gördüğü rüyalar sebebiyle zor günler yaşamaktadır. Sarah rüyaların etkisinden kurtulabilmek amacıyla araştırmalara başlar ve aslında gördüğü rüyaların geçmişte yaşadığı olaylar ile bağlantılı olduğunu çözer.

Horse Girl filmi oyuncuları

Horse Girl filminde Alison Brie, Debby Ryan ve John Ortiz yer almaktadır.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal