Hoparlörlerden Uyarı Anonsları Geldi! Samsun’da Yollar Trafiğe Kapandı

Samsun Terme'de etkisini gösteren sağanak yağış sebebiyle Terme Çayı'nın debisi arttı. Çay taşma noktasına gelirken, güvenlik gerekçesiyle çay üzerindeki köprüler, yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

09.08.2021-17:54 - (Son Güncelleme: 09.08.2021-17:54) Hoparlörlerden Uyarı Anonsları Geldi! Samsun’da Yollar Trafiğe Kapandı

Samsun'un Terme ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle Terme Çayı'nın debisi yükseldi, taşma noktasına geldi. Alınan güvenlik önlemleri nedeniyle çay üzerindeki köprüler, araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Belediye hoparlörlerinden olası sel ve taşkınlara karşı uyarı anonsları yapılıyor. Samsun’da geçtiğimiz gün gece başlayan sağanak aralıklarla devam ediyor. Terme'de öğle saatlerinde şiddetini gösteren yağış nedeniyle ilçe merkezindeki Terme Çayı'nın debisi yükselip, taşma noktasına geldi.


YOLLAR ARAÇ VE YAYA TRAFİĞİNE KAPATTI

Bununla beraber harekete geçen ekipler, dere kenarları ve köprüleri güvenlik gerekçesiyle araç ve yaya trafiğine kapattı.

OLASI SEL VE TAŞKINLARA KARŞI UYARILAR GELDİ

Söz konusu şiddetli yağışın devam etmesi sebebiyle dere kenarındaki yürüyüş yolu da sular altında kaldı. Terme Belediyesi ekipleri, cami hoparlöründen olası sel ve taşkınlara karşı halkı uyarıyor. Sağanak yağışın etkilediği bazı tarım arazilerinin de hasar gördüğü öğrenilirken, bölgede yağış da hızını kesmeden sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal