Hırsızlık Yapmak İçin Trafoya Girdi, Akıma Kapıldı

Bursa'da arkadaşıyla birlikte kablo çalmak için trafoya giren şahıs akıma kapıldı.

30.09.2020-10:12 - (Son Güncelleme: 30.09.2020-09:48) Hırsızlık Yapmak İçin Trafoya Girdi, Akıma Kapıldı

Bursa'da kablo hırsızlığı için arkadaşıyla birlikte trafoya giren Akın Ç., akıma kapılarak yaralandı. Arkadaşı tarafından trafodan çıkarılan ve hastaneye kaldırılan hırsızın tedavisi sürerken, diğer şüpheli polis tarafından gözaltına alındı.

Bursa'da kablo çalmak için trafoya giren ve akıma kapılan Akın Ç.'nin vücudunda yanıklar oluştu. Ç., bekçilerin çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Saat 23.00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Davutkadı Mahallesinde meydana gelen olayda, iddialara göre Akın Ç. ve Enes D., trafonun kilidini kırarak içeri girdi. Burada kabloları kesmek isteyen Akın Ç. akıma kapıldı. Yaralanan ve vücudunda yanıklar oluşan Akın Ç., arkadaşı Enes D.'nin yardımıyla trafodan çıkarılırken, olayı gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Akın Ç., sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Yüksek İhtisas Araştırma Hastahanesine kaldırıldı. Polis ekiplerinin trafoda yaptığı incelemede bir miktar kablo ile makas bulundu. 

Akın Ç.'nin tedavisi devam ederken, Enes D. ise polis ekipleri tarafından karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal