Hırsızlık için girdikleri evin sahibi boksör çıktı!

Hırsızlık için girdikleri evin sahibi boksör çıkınca olanlar oldu. Evine hırsız giren iki çocuk babası olan ve ağır sıklet boksörü olan Caswell hırsızları fark ettiğinde kovalamaca başladı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler gündem oldu.

13.01.2023-10:33 - (Son Güncelleme: 13.01.2023-17:40) Hırsızlık için girdikleri evin sahibi boksör çıktı!

Avustralya’da yaşayan Casey Caswell isimli profesyonel bir boksör ailesiyle evinde sakin sakin bir şekilde oturduğu sırada telefonuna gelen bildirimde, evine hırsız girdiğini gördü. Evinin dışına çıkan boksör, evine girmeye çalışan maskeli iki kişiyi gördü. Olay anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Hırsızları kovaladı

Sosyal medyada yorum yağmuru

7News’e verdiği demeçte ne yaptıysam karısını ve kızlarını korumak için hiç düşünmeden yaptım diyerek hırsızların peşine düştüğünü dile getiren Caswell, “İki küçük kızım var ve maskeli adamları gördüğümde sadece onları korumak istedim. Kızlarımın hırsızlarla karşılaşması onda yıllarda geçmeyecek travmatik durumlara yol açacaktı” dedi.

Sosyal medyadan gelen yorumları büyük çoğunluğu boksörün cesaretini överken bir bölümü de yaptığının çok riskli bir şey olduğunu dile getirdi.

Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal