Hırsızdan Akılalmaz Sözler: Cezalar Bizi Yıldıramaz, Yıpratır

Adana'da otobüs durağında bekleyen H.Ş.'nin (14), cebindeki telefonunu alıp kaçan İsa Aslan (22), güven timleri tarafından bir apartmanın yangın merdiveninde bulundu.

22.08.2020-11:07 - (Son Güncelleme: 22.08.2020-12:03) Hırsızdan Akılalmaz Sözler: Cezalar Bizi Yıldıramaz, Yıpratır

Kız çocuğunun zanlının peşinden koştuğu dakikalar güvenlik kamerasına yansırken, tutuklanan Aslan, adliyeye sevk edildiği esnada 'Cezalar bizi yıldıramaz, sadece yıpratır' ifadelerini kullanarak bu kadarına da pes dedirtti.

Hadise, Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahallesi’nde meydana geldi. Annesiyle beraber otobüs durağında bekleyen H.Ş. isimli kız çocuğunun cebindeki cep telefonu, arkasından yanaşan zanlı aracılığıyla çalındı. OLayı anlayan çocuk, zanlının peşinden koşsa da yetişemedi.

Kovalama anlarına tanık olan Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı güven timleri, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Etrafta arama yapan görevliler, bir apartmanın yangın merdivenine gizlenen zanlıyı, yakaladı. Üzerinden çalınan cep telefonu bulunan zanlının İsa Aslan olduğu tespit edildi.

Aslan'ın daha öncesinde de Kuruköprü Mahallesi’nde de başka bir kişinin cep telefonunu aynı yolu kullanarak çaldığını tespit edildi.

'CEZALAR BİZİ YILDIRAMAZ, SADECE YIPRATIR'

Emniyetteki işlemlerinin akabinden adliyeye sevk edilen İsa Aslan, o anları görüntüleyen gazetecilere, 'Cezalar bizi yıldıramaz, sadece yıpratır' dedi. Aslan, mahkeme tarafından tutuklu yargılandı.

Kız çocuğunun zanlının peşinden koştuğu dakikaları güvenlik kamerası kaydetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal